krēpjlācis - mani nesauc Kalendārs [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mani nesauc Kalendārs [Feb. 7th, 2021|11:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Radiohead - Prove Yourself]

starp citu, mani nesauc Kalendārs, bet jaukās un romantiskās grāmatas izlasīšana atgādina par to, ka kaut kādā 3-5 gadu vecumā es arī zināju no galvas kalendāru. acīmredzot, tā kā mani īpaši nelaida nekur, es biju atradis kalendāru kā kaut ko interesantu, ko iemācīties. un es tiešām varēju pateikt, piemēram, gan, kad ir vārda diena Dainai, gan kam ir vārda dienas 17. augustā. un es to visu teicu, ja man paprasīja. mani bieži iztaujāja tas brālēns, ar ko pēc tam dzīvē neesmu vairs daudz ticies, jo esmu vairāk ticies ar mātes puses ģimeni, nevis tēva puses ģimeni. šodien es, protams, kalendāru vairs no galvas neatceros. pārāk daudz citu atmiņu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:February 7th, 2021 - 11:28 am
(Link)
Noplēšamajos kalendāros bija deep knowledge par to, kur likt etiķi saimniecībā un ļoti random fakti. Man vienmēr gribējies zināt, kā notiek informācijas atlase tieši tāda tipa kalendāriem.
From:[info]adinkra
Date:February 7th, 2021 - 03:35 pm
(Link)
Un bez noplēšamajiem vēl bija visādi sievietēm un vīriešiem un lauksaimniecības u.c. kalendāri. Es bērnībā visus jaunos ļoti gaidīju un daudzkārt pārlasīju.
From:[info]adinkra
Date:February 7th, 2021 - 03:37 pm
(Link)
Es arī zināju kalendāru, mani arī nekur nelaida.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:February 20th, 2022 - 08:05 pm
(Link)
un kā tas ir veidojis tavu šodienu?
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:February 7th, 2021 - 04:20 pm
(Link)
es mēģināju iemācīties, bet visu laiku kaut kas novērsa uzmanību. bet es biju apsēsta ar kaķu un suņu vārdadienu kalendāriem un ļoti gribēju svinēt visus kaķus un suņus.

bija tādi vienu brīdi.
[User Picture]
From:[info]vanga
Date:February 7th, 2021 - 10:21 pm
(Link)
man arīdzan bija attiecības ar kalendāru, biju uzzīmējusi avataru katram tajā rodamajam vārdam un tā arī sanāca nejauši iegaumēt katras dienas gaviļnieku kopas