krēpjlācis - viss ir slikti [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

viss ir slikti [Sep. 15th, 2017|07:21 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]khosmos
Date:September 15th, 2017 - 07:45 pm
(Link)
es zinu, ka tu neesi nihilists, un tieši tāpēc arī nav gluži saprotams, kāpēc tu aizstāvi axelu rouzu un grupu, ja sāpīgas piezīmes arī man ir sāpīgas, tāpat arī man, kā jau pie mirstīgiem, patīk normāli saplānot savu laiku un visādas djēlas normāli sarunāt.
From:[info]khosmos
Date:September 15th, 2017 - 07:46 pm
(Link)
kur šajā visā ir mazākās loģikas pazīmes?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 15th, 2017 - 08:11 pm
(Link)
nu paga, cik tu vari runāt par vienu un to pašu notikumu? ja tev bija strīds ar Akselu, tad vajadzēja to arī uz vietas risināt, saucot lietas īstajos vārdos, turklāt konkrēti ar viņu, nevis izturoties naidīgi pret visiem. par prombraukšanu - ja pareizi atceros, tad Rolands piedāvāja izbraukšanas laiku, uz ko es atbildēju apstiprinoši, jo man tobrīd bija nepieciešams tikt uz Rīgu pēc iespējas ātrāk. ja guļ līdz diviem un nekur nav jābūt, tad to, protams, grūti saprast. man arī šķiet, ka pēc pavēles savākt, tur viss arī tika savākts, toties tu tur klētī vēl sēdēji arī pēc tam. turklāt nevajag arī ignorēt to, ka vismaz 2 no mums bija slimi / pusslimi.

dīvainākais gan man šķiet publiska piesiešanās par šo teksta veidā cibā pie absolūti nesaistītiem ierakstiem mēnesi pēc notikuma. parasti par šo runā dzīvajā un tūlīt.
From:[info]khosmos
Date:September 15th, 2017 - 08:39 pm
(Link)
es arī izrunāju ar axelu rouzu, bet tā nez kāpēc tika uztverta kā mana agresijas pazīme, lai arī vnk jau bija sakrājies līdz sestdienas brokastīm. tad iebliezu, un bija jau diezgan normāli.
neext... Rolands teica, ka ir atbildējis uz jautājumu: "ap cikiem varētu?"; turklāt es vēl gulēju, jo nezināju, ka esat ieplānojuši doties ar mums agrā pēcpusdienā. klētī es sēdēju kādas 10 minūtes, lai nedaudz atpūstos un padomātu, kas ir jāpaņem līdzi. parasti vispār no turienes nebraucu prom tādā steigā, jo ņemu paiku un samainu visādas mantas.
man arī pirmajā vakarā piemetās šausmīgas iesnas, vnk kā alerģiskas iesnas.
par to runāju tagad, jo trigeroja tavas atbildes uz maniem komentāriem. kopumā man šķiet, ka nafig, mani neviens neaicina, kopš pārvācos, un uz maniem uzaicinājumiem arī pārsvarā nereaģē. tā kā daudz lasu par visādām antropoloģiskām figņām un esmu aizmirsusi, kā komunicēt ārpasaulē, izskatās arī, ka mani uzskata par nojūgušos.