krēpjlācis - par lecēju [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

par lecēju [Jun. 8th, 2012|05:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Massive Attack - Name Taken]

es īsti neizprotu to visu cepšanos un ziņu pirmās lapas par to, ka tās vantis nebija nosmērētas un ai kā glābējiem neizdevās par katru cenu to cilvēku izglābt. ja jau cilvēks mērķtiecīgi iet uz pašnāvību, tad nedomāju, ka dzīvojam autoritatīvā sistēmā, kur katram vajadzētu likt par katru cenu uzturēt savu dzīvību. nesaprotu, kāpēc būtu jāiegulda tik daudz līdzekļu, lai atņemtu cilvēkiem tiesības darīt to, ko viņš vēlas. varbūt tur ir runa par to, ka viņš šādā veidā var apdraudēt citus cilvēkus uzlecot viņiem uz galvas, vai, protams, pakavēt pāris simtus cilvēku rindā pie tilta. varbūt kāds, kas pats gribēja pavērot šovu, bet līdzi pusdienu pastaigā bija arī bērni, uztraucās, vai bērniem kādā brīdī būs jāliek acīm rokas priekšā. bet diez vai visi šie cilvēki tik ļoti iespringtu (cik nu viņi arī iespringa) par konkrēto personu tajā brīdī, kad tas būtu vēl dzīvs, garīgi slims cilvēks, kuram, visticamākais, nepieciešama ārstēšana un palīdzība. varbūt viņam nebija naudas par ko ārstēties - nav jau Ušakovs, kuram tauta saziedo, lai varētu ārstēties Vācijā. pa lielam spīd cauri kārtējā dubultmorāle un cepšanās cepšanās pēc. un cilvēkiem jau šovu arī gribas pa laikam.
linkpost comment

Comments:
From:[info]koijots
Date:June 8th, 2012 - 06:16 pm
(Link)
+++ 1 :)
From:[info]khosmos
Date:June 8th, 2012 - 06:28 pm
(Link)
leks no vantīm, sievu neapņems, bērnus netaisīs - kas vēl nebūs! a nu ka izārstēsim un pa mājām, ja? vairojies, latvieti!
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:June 8th, 2012 - 06:43 pm
(Link)
Nē, nu bet par to, ka pilsētā nav kārtības!?! Nedrīkst? :@ Es atvainojos, bet es gribu dzīvot tādā Rīgā, pa kuras vantīm nevar uzkāpt kurš katrs, atvainojos, plānprātiņš un ar savo lielo/mazo ego iedragāt tūkstošiem mierīgu, likumam paklausīgu pilsoņu plānus. Vai tā ir galvaspilsēta, kuras mērs pats Klātienē PERSONĪGI ar savu maigo, matēta rakstāmgalda nogurdināto plauksut nenobrauc pa nejauši izvēlētas vants virsu katru Aprīli (doom) un nepasaka JĀ Tā Var Palikt vai Puiši Jūs Varat Ieziest Labāk I DEMAND ORDER. ORDNUUNG! Susis! Raus!!!!
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:June 8th, 2012 - 06:47 pm
(Link)
Un tu jau nu būtu pēdējais, kuram piesaukt dubultmorāli. Atminies to reizi pie ūdeņiem. I will never set my foot on the watchtower stairs again. These cursed waves and drowning souls shall plunder my soul in eternity. Fuck you god of mermaids! Fuck your swimsuits and glory ;(
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 8th, 2012 - 06:53 pm
(Link)
FUCK YOUR SWIMSUITS AND GLORY!!!!!!!!!!!! (BEACH_DOOM)
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 8th, 2012 - 06:53 pm
(Link)
šodien noklausījos april doom, ir labs
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:June 8th, 2012 - 06:55 pm
(Link)
Puiši - jūs varat ieziest labāk! Puiši - pie darba! (ushakovsmile) :teltii: :abas_paalii: