Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
ninona
[info]ninona
5 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
From: [info]ninona Date: 21. Jūlijs 2016 - 21:45 (Links)
Mmmmm, nu, 2 vidējas (25-30cm) plānās picas sanāk.
Mīkla jātaisa pēc sajūtām - mīksta (pie tirsas visādas receptes), uz 300g miltu kādi 250g šķidruma, laikam.
Varu sniegt kaudzēm pamācību. :)
From: [info]ninona Date: 21. Jūlijs 2016 - 21:47 (Links)
Un mīklu visreālāk "izrullēt" var ar eļļainām plaukstām, pirkstiem pa taisno uz cepampapīra, pie ruļļa lips.
shelly From: [info]shelly Date: 22. Jūlijs 2016 - 14:05 (Links)
Paldies! Cepu stipri mazāk nekā receptē (tur bija 35-40 min! pie 220C tur būtu ogļu čupa), un sanāca ļ. labi, vienīgi laikam raugu vajadzēja likt drusku mazāk.
From: [info]ninona Date: 22. Jūlijs 2016 - 14:08 (Links)
Kas tā par recepti ar tāāāādu cepšanas ilgumu!?!
~15 minūtes +/- atkarībā no tā, cik biezā kartā sakrāmēti gardumi virsū :)
5 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties