Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
[info]ninona
Biju uz māmiņdienu bērnudārzā.

Visas mammas/vecmāmiņas viegli uzpucējušās, bet nekas TĀDS.

Pasākuma rīkošana priekšpusdienā audzinātājai noteikti atmaksājās. Iespējams, ka P vienīgā palika grupā. Pķičku žalko, bet man tomēr jāstrādā. Atdevu raudošu auklītei.
Vispār mazajai bērnai šodien ir ķērcamais. Jau no paša rīta apsolīju pēcpiusdienā nopirkt viņai saldējumu, ja klausīs audzinātāju nevis ķērks, ka grib būt lapsa nevis skudriņa...
8 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
sw From: [info]sw Date: 6. Maijs 2016 - 11:44 (Links)
Jā, rīkot pasākumu priekšpusdienā ir gudri. Vakarā daudzi bērni bija noguruši, berzēja actiņas un tomēr centās kaut ko dziedāt vai kustēties. Manējā vispār saduga un pāris priekšnesumos nemaz nepiedalījās, nosēdēja maliņā. Vienīgi kā mammām būtu tikt uz tādiem priekšpusdienas pasākumiem, tas ir jautājums.
From: [info]ninona Date: 6. Maijs 2016 - 11:50 (Links)
Mammas ņem brīvdienas vai pusbrīvdienas, vai pa taisno no naktsmaiņas gaterī. Vismaz man tā izskatās. Pēcpusdienā redzēšu, cik bērni būs palikuši - kuru mammas nevarēja savākt. Domāju, ka max 3 no tiem 11, kuri piedalījās.

Vispār P grupa ir vienīgā, kuri rīko pasākumus priekšpusdienā (vai vismaz piedāvā to kā pirmo variantu), citi tomēr uzreiz piedāvā vecākiem draudzīgās pēcpusdienas.
virginia_rabbit From: [info]virginia_rabbit Date: 6. Maijs 2016 - 16:36 (Links)
ea jau reiz teicu par brux skoliņas lielisko risinājumu - svētku rīti pirms darba uz pusstundu. t.i. saucās kopīgas brokastis. katrs atnes no checklista vienu brokastu ēdienu, audzes uzvāra kafiju. visi satiekas, aprunājas, mūziku paklausās un pa darbiem. priecīga pieredze btw.
sw From: [info]sw Date: 6. Maijs 2016 - 16:38 (Links)
ooo, un vēl arī čeklists, lai neaizdētu vecāku operatīvo atmiņu ar "ko lai atnes, ko lai atnes". ļoti pragmatiski, me like.
virginia_rabbit From: [info]virginia_rabbit Date: 6. Maijs 2016 - 16:42 (Links)
tas bija tik nesāpīgi. 1 x trimestrī tev iegrūž sakopētu cheklistu, kur tev atkeksē apelsīni vai kruasāni datims, laiks. visi tadi samiegojusies dzer kafiju, bez maskām un svētku frizūrām.
sw From: [info]sw Date: 6. Maijs 2016 - 17:17 (Links)
mhm, un var vienu rītu mājās nedomāt, ko ēst brokastīs.
iokaste From: [info]iokaste Date: 6. Maijs 2016 - 11:57 (Links)
vispār tas ir diezgan būtisks jautājums - būt lapsai vai skudriņai. par to var brēkt.
From: [info]ninona Date: 6. Maijs 2016 - 12:01 (Links)
Atnāks mājās un varēs skraidīt ar savu lapsas asti un ausīm. Bet nejau, kad jāģērbjas uz izrādi, paziņot, ka grib mainīt lomu :)
Turklāt skudras loma bija stipri lielāka par lapsas lomu :D
8 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties