Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
[info]ninona
10 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
str From: [info]str Date: 7. Aprīlis 2015 - 13:51 (Links)
Re kā .
Maizi no tiem maisījumiem cep vai tad pati miltus sajauc?
From: [info]ninona Date: 7. Aprīlis 2015 - 13:53 (Links)
Pati jaucu, man gatavie maizes maisījumi stipri par dārgu. Māsa no tiem cep.
From: [info]ninona Date: 7. Aprīlis 2015 - 13:58 (Links)
http://ninonasvirtuve.blogspot.com/search/label/maize
Daži maizes eksperimenti. Mēs gan šo daudzo gadu laikā esam kļuvušas ļoti nepiekasīgas, ēdam, kas nu sanāk :D Un es tad arī vieglprātīgi visbiežāk gatavoju pēc izjūtas (maize tā ģenerāli labāka tomēr sanāk, ja turas pie labas receptes).
str From: [info]str Date: 7. Aprīlis 2015 - 14:12 (Links)
Paldies! Mēģināšu!
halina From: [info]halina Date: 8. Aprīlis 2015 - 11:42 (Links)
Es cepu no mix b un automātā un esmu ļoti apmierināta ar rezultātu. ļoti labi rūgst un sanāk rauga mīkla. Tikai vajag vienreiz redzēt, ka tas strādā un stress pazudīs.

Uz sitiena neatradu recepti, bet nu tur ir aptuveni 350 g milti, 1 ēd k cukurs, 1 tējk. sāls, (laikam) 340 ml ūdens un 1 pac sausais raugs (var likt citu, ja māk). Mums aparāts raugu pieber pats klāt vēlāk un raudzē aptuveni 2h un cep aptuveni 1h.

Miltiem var pielikt max 1 tējk Psyllium, lai satur mitrumu un būtu elastīgāka mīkla un kādu ēdamkaroti vai vairāk Tapioka cietes, lai uzlabotu garšu.

Šīs divas papildu sastāvdaļas ieguvu no kursiem pie vācu labākās bezglutēna cepējas. Bet tur mācījos cept bez aparāta.. bija labais!
From: [info]ninona Date: 8. Aprīlis 2015 - 11:55 (Links)
Vispār es arī varētu apsvērt energotaupības nolūkos atgriezties pie mašīnas. Hmmmm.
10 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties