Man šobrīd maķenīt drūmums par to visu. Grūti viņas stresu izlīdzināt, viņa man neļaujas īsti ne spēlēties, ne mīļoties. Un pēkšņi tik patstāvīga. Vien laiku pa laikam atriebjas ar to pašu ēdienu - "gibu kauko citu ēst!"
Pāries, protams. Vienkārši darbdienu vakari ir īsi, bet tuvākajās 3 nedēļas nogalēs vismaz 1 diena katrā ir ar ciemošanos un pasākumiem. Līdz ar to man laikam nāksies ilgi gaidīt. Es ceru, ka viņa drīz sapratīs, ka bērnudārzs ir ikdiena nevis kas īpašs, un tad tik traki netieksies. :) Rīt ir vienai viņas grupasbiedrenītei dzimšansdienas pasākums BD līdz vakaram. P beidzot dabūs redzēt, ka citi bērni tiešām arī dodas mājās :)
ja jums visiem labāk ir pabūt mājās, tad uz manu pasākumu nav jāierodas kā uz iesaukumu armijā :) es, protams, priecātos jūs redzēt, bet kas ir labi ģimenei, tas ir labi ģimenei.
cikos Tu viņu parasti atved un savāc? un ar vilcienu?
jep :) es arī uzreiz brīdinu, ka savu vēlmi radoši izpausties kulināri esmu iztērējusi zsv (pagaidām tā nav akumulējusies no jauna) un galdā būs vienkāršas, bet sātīgas lietas :)
ēdiens itkā būs gana. būs makaronu salāti un (garšīgi) kartupeļi ar gaļas bumbiņām. + dārzeņu plate + saldie.
bet zin ko, varbūt Tu vari man ieteikt foršu krēmu šoko kūkai? es zinu kādu kūku cepšu bet man jāizdomā krēms, kas būtu garšīgs un ne pārāk grūti uztaisāms. man bija ideja moš kko ar ķiršiem? bet droša neesmu. btw domāju, ka tajā kūkā var mierīgi likt bezglutēna miltus, vajadzēs tik nopirkt. tad jūs arī varēsiet ēst :) (es gan zinu, ka Tu esi nezcikreiz krutāka kūkotāja kā es, hehe, bet nu kkur jau arī man jāsāk)
Viegli uztaisāms krēms ir ganašs, nu, kad saldo krējumu ar šokolādi sakausē kopā un atdzesē. Var taisīt arī ar balto šokolādi (neesmu mēģinājusi). Vienmēr vienkārši ir arī saputot putkrējumu, bet to tad tikai pasniegšanas dienā. Lai biskvīts mitrs - var iepriekš apslacīt ar kādu kompotu, tiešām to pašu ķiršu kompotu (var pat uztaisīt stingru ķiršu kompota ķīseli un to zieķēt kā krēmu, tad + putkrējums būs kaut kas līdzīgs Švarcvaldes ķiršu tortei). Vēl vienkārši ir krēmi ar iebiezināto pienu. Piem., sviests + iebiezinātais piens. Es jau sen nevienu kūku neesmu izcepusi. Un tāpat jau mūždien eksperimentēju.
hmm, krāmē ķiršu ķēpu un pa virsu putukrējumu un darīt tajā dienā? tas izklausās labi. baigi mitrināt to kūku nevajag, viņa jau tā ir mitra. bet bezglutēna milti nesausina vai ko?
es taisu vienkāršās tortes tā, ka pa vidu biskvītiem lieku ķiršu vai melleņu ievārījumu (tādu želejīgu) un putukrējumu. man gan patīkas, ka nakti nostāv ledusskapī.
njā, man jau būtu izdevīgāk darīt to iepriekšējā vakarā. bet nu redzēs. bail ka pārāk ilgi nostāv arī. un tiešām ne reizi nav nekas noticis ar to putukrējumu mitrumā stāvošu tortē?
taisu tajā apalajaa kuukas formaa, malas uz nakti nost nenemu un nekad nekas nav nogajis greizi ir tikai labāk. sitaa kuka man stav leduskapii un eedu to bairakas dienas