Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
[info]ninona
Pulksten 6os, kad drīz bija no pastaigas (M tika vesta uz angļu valodu) jāatgriežas A ar meitenēm bija zvans pie durvīm.
Pie sevis nolamājos, ka baigi agrie mošķi, viss vēl nav gatavs.

Bet tas bija kurinātāju pārstāvis pēc siltummezgla atslēgas, lai skaitītāju varētu nolasīt. Viņš sirsnīgi smēja un priecājās par mūsu rotājumiem.

Līdz bērnu pārnākšananai paspēju aizlīmēt kāpņutelpā gaismas sensoru, izlikt sveces, un mazliet izpušķot arī virtuvi vakariņām plus koridorīti. Izlikt izgaismotu zirnekli virtuves logā.

Pirmie mošķi bija jau pirms 7iem, norāva mūs no vakariņu galda. 3 dažāda vecuma mošķīši un mošķmamma.

Pēcāk 3 lieli pusaudžbriesmoņi prasīja končas. Uz atbildi, ka konču nav (bija cepumi viņu acu priekšā uz paplātes) noteica "nu tad ejam citur" un aizgāja.

Druksu pēc 8iem atnāca vēl viens bariņš - 4 dažāda vecuma mošķēni. Izstāstīja stulbu anekdoti, dabūja cepumus un lejup pa kāpnēm priecīgi apsprieda redzēto.

Jo mēs bijām uzkrāsojušies un kaut cik pārģērbušies arī - es palagā un bālu ģīmi (laikam jau līķis), M tumša ar tumšu seju un ausīm bija vilkate, P mellām acīm un mellu muti bez veļasmaisa tāpatvien spokojās. Bet A bija pārsistu seju, izteiksmīgu bārdu un "kaulainām" rokā.

Karoč forši patusējām arī savā nodabā - bērnu helovīnmūzika, tumsa, ūjināšana.

Vakariņās ķirbju krēmzupa ar kraupainiem raganu pirkstiņiem (rauga mīklas nūjiņas ar sieru).

Uz nākamo gadu esmu M apsolījusi, ka varēs iet mošķoties arī pati. Uhhhh...
3 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
pikaczu From: [info]pikaczu Date: 1. Novembris 2014 - 10:32 (Links)
Pie mums arii atnaasa pusaudzi pufaikaas, iedevu konczas, bet nokauninaaju, ka tas ir szvaki, ka nav sev maskas sagaadaajuszi.
halina From: [info]halina Date: 1. Novembris 2014 - 14:19 (Links)
Es toties vēl helovina šarmu neesmu atradusi. Nekam arī nebiju gatava. Kad zvanīja pie durvīm, domāju, ka vīrs aizmirsis atslēgas un rāvu jau tā raudulīgo zīdaini no krūts. kad caur durvīm ieraudzīju, ka mošķi atstāju viņus stāvam gāju pie nu jau brēcošā zīdaiņa. Jutu pašpārmetumus, sagrabinājuši divas mikro šokolādes tāfelites un gāju vērt vaļā ārdurvis.a viņi tur kādi astoņi. Katram savs maisiņš. Nu es atvainojos, atdevu šokoladites un devos mierināt mums abiem nervus. Principā nezinu kā priekšā justies vainīgakai. Vajadzēja atdot latviešu gotiņkončas.
From: [info]ninona Date: 1. Novembris 2014 - 17:36 (Links)
Helovīna garšu dabūsi iepazīt pēc gadiem 3 vai 4iem, kad dēls būs paaudzies ;)
3 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties