nina_j ([info]nina_j) rakstīja,
@ 2008-09-29 01:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ābolmaize un biezpiena paciņa
Lūk.

5dien atbrauca ciemos Guna. viņa man deva laiku mācīties un ieradās tikai ap pus9, bet, protams, ka es viņu gaidot tāpat nemācījos. spēlēju spēlītes un lasīju cibu. pārbaudījām kartes atlikumu un devāmies uz rimi... Rezultātā man ir vēl 2 Jamesona glāzes.
wow, vakars... dzērām. nu labi, nav ko lielīties, tur pat mazliet jāsarkst, izdzērām visu 0,7 pudeli viegli un ātri, kaut gan reiz dzērām to pašu daudzumu 3-jatā un knapi knapi, spēlējām loto un zaudētājam jādzer, bet neviens negribēja zaudēt. hmmm, pieradums? :D

lai nu kā, Guna ir cilvēks, kurš mani vienmēr audzina, kad es savāru podus un es viņai pretī. dažreiz dodam riktīgi pa skarbo. a tgd mums bij tāaaaaadas sarunas. tikām līdz pat ļoti personiskām lietām par pirmajām (un pēdējām pieredzētājām) reizēm un kas kurai patīk, kas nē sexā (ar vīriešiem!). Mūsu attiecības nonākušas jaunā kvalitātē. ;)
neko baigi nesavārījām, protams, tikai draugos, Guna savam mazajam mīļākajam, ko sen jau pametusi, piedāvāja satikties, a es uzaicināju savu bijušo un gandrīz uzrakstīju piedauzīgu vēstuli Ķirbītim. pietika prāta izdzēst un nenosūtīt. :D
toties pēc tam visu nakti sapņoju, ko esmu viņam rakstījusi un no rīta pamostoties nevarēju saprast, kura rīcība ir bijusi patiesā. plus vēl sapņoju par to, kā beidzas mans oficiālais tusiņš un tad pa durvīm ienāk svešs vīrietis ap 50 ar ūsām. noliek uz grīdas matraci, pasaka, ka šis tgd te dzīvos un ielien zem segas čučēt. :D :D :D prieks neizsakāms, kad no rīta pamostoties istabas otrā pusē ieraudzīju vien draudzenes blondo matu vilni.
piecēlos ap 8 un, lai gan neko nebiju mācījusies, un nebija gatavs neviens darbs, bija stipra apņēmība braukt uz eksāmenu. nobraucu ar trolejbusu 2 pieturas, palika slikti, jo tur bija silts un pēc benzīna smakojošs, izkāpu ārā pieturā atpūsties. :D sagaidīju nākamo un atkal tiku tikai 2 pieturas. sapratu, ka neko darīt, jābrauc mājās. un tā pa 2 pieturām atpakaļ. paspēju vienu biļešu kontrolieri satikt 2 reizes, pabrīnījās, bet man liekas, mana bālā seja daudz ko atbildēja.

gulējām abas līdz pusdienlaikam, kamēr Guna juta, ka var sēsties pie stūres. ha ha, mūzikas topā no rīta bija vecā labā - http://www.youtube.com/watch?v=Z1xDeod5vME un arī Britnija.
tad nu dienas otrajā pusē paēdām Sky&More un devāmies uz Salaspili. Savācām bagāžu un tālāk uz Skrīveriem. Tik skaista diena! Zelta rudens! Smuk smuk smuk! Ceļa pēdējais posms bij visaizraujošākais, jo sēdējām bulku vāģa aizmugurē, lai aiztransportētu vecmāmiņai Annai dāvanu velosipēdu ar groziņu. Laimīgā Anna!

laukos māsa ar vīru. ierados tikai pēc sešiem tieši uz pīrāgu cepšanu. bet toties atnākusi mana vēstule no VIP, ko rakstīju pagājšgad oktobrī. daudz kas ir pa gadu mainījies. no konkrētiem sapņiem piepildījies viens - esmu savā dzīvoklī. pārējie vēl interesants jautājums, daži vairs nav aktuāli. laukos tv nopirkta jauna antena, tad nu lielie prieki, ka var lūrēt kaut ko vairāk kā LTV1 šlāgerus.

šorīt no rīta pilnīgais izjukums, baznīcā spēlēju un jaucos, aizmirsu tekstu un notis. nē nē nē, nepatīk man tāda neprofesionalitāte. neatkārtosies. agrie rīti nav attaisnojums bezatbildībai. šī ir viena no lietām, ko tiešām vēl izdarīt savus 100% best, nevis vnk atskaitīties. njā, kā kristiete esmu pilnīgi nederīga, bet mana atbildība ir tikai Dieva priekšā...

šonedēļ pirkšu veļasmašīnu. wohoo. tikai jāsarunā, kas man viņu pieslēgs. nu gan jau. uzkāpšu uz 5.stāvu, pajautāšu jaukajam vīrietim. it kā nevajadzētu ar viņu vispār sazināties, bet man nepieciešama palīdzība.

laikam ar labunakti. es vēl te būšu. man kaut kas nedod mieru, kaut kādi neizdarītie darbi, bet nesaprotu, kas tas ir. :) miega pele jau sen zvana pie durvīm, laikam būs jālaiž beidzot iekšā. bija jauka diena.

Pasaki Dievam šonakt paldies par kaut ko, par ko Tu Viņam nekad vēl neesi pateicies.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?