nina_j ([info]nina_j) rakstīja,
@ 2008-09-25 01:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: happy

auto-auto-autombīli, Tewis dēļ mums vajag spēt.
jauka diena bija.
no rīta, lai gan ar grūtībām, piecēlos un izcepu braunijkūku kolēģiem. šoreiz glazūru arī uztaisīju kā vajag - ar ēdamkaroti, nevis glāzi verdoša ūdens. tādu karstu tad liku uz šķīvja un pa ielu stiepu uz darbu. otrā rokā termoss ar tēju. ticu, ka izskatījās rēcīgi, ka beibe nesās pa Valdemāra ielu rīta agrumā - vienā rokā kūka uz šķīvja, otrā tēja. :D nu un. viņiem visiem droši vien skauda, ka brokastīs karsts šokolādveidīgs kārums tiek tikai Trakā pola birojam.

Darbā kā jau paredzēts, dzimšansdienas svinības. Ļāvu jubilārei izpausties, gan pirmajai pie abiem telefoniem, gan vnk teicu labas lietas. tā gribējās. kad jau pulkstens bija 10, sākām kost. šodien bijām tikai meitenes, tad nu gāja vaļā visādi pasmagi jociņi par komandējumiem un dienesta sakariem. iztikām bez tradicionālā Martini Asti.
mācīju savām kolēģēm (kuras visas ir ar ģimenēm un bērniem), kā jācep supergarda šokolādes kūka no Hercoga sausā maisījuma. :D :D arī šoferīc, kas ieradās pēcpusdienā, atzinās savā vājībā un, manuprāt, pat 3 gabaliņus paspēja. a šai meitenei tas kā paglaudīt galviņu. uci-cuci, laba meitene. :D ierēcu joprojām par sevi. Saimniece. he he. kurš ta nemāk iebērt bļodā pulveri un ieliet glāzi ūdens, pēc tam, taisnojot matus, meklējot rozo blūzi un mazgājot zobus, ik pa laikam iemest acis krāsnī, lai nepiedeg. ha. un esot konditores diploms. ha ha. njā, lai gan, ja labi padomā, man tik tikko pagājšnedēļ bija ekselenta veģetārā pica. maybe tomēr iznāks kāds lietaskoks. (reklāmu apmaksā nina(s)_j fanu klubs). :D :D

šodien smuki pastrādāju, tomēr sāku skatīties darba sludinājumus. vai pirmais kas man iepatikās un pagaidām liekas ideālais, tiešām varētu būt īstais? jāpārlūko CV, kopš pēdējās reizes, kad vilku šo ārā, dažas prasmes un nopelni ir nākuši klāt.
he he, vari vēlreiz pasist sev pa plecu, ko?

vēlu vakarā pēc ilgām pārdomām tomēr aizgāju arī uz Pēdējo Pirmizrādi. Puikas improvizēja dūšīgi, bet kaut kā nepavilka tik ļoti kā dzejas nedēļā. jociņi par nozāgētiem pirkstiem, žigolo un māti dzērāju. ni ni. tik, protams, kad jau bija jādodas uz pēdējo transportu, sasmējos līdz asarām. gan par psiholoģi Vivī, gan neveiksminieku, bet vienmēr optimistu ķīnieti van čengu vai kkas tāds. un visi beigās nokļūst debesīs.

jautājums paliek atklāts - vai pēc 2 nedēļām būšu skatītāju rindās?
un otrs jautājums - rīt Studentu klubā ir Dabasu Durovys. Grupas bundzinieks man apsolījās uzdāvināt jauno disku, ja aiziešu uz koncertu, bet man jau iepriekšējā koncertā viņu solists paspēja iedāvināt. :) tā plate ar violetu vāciņu uzreiz tika pārripota datorā un violetais vāciņš stāvēs goda vietā, kad man būs plaukts, kur viņu ielikt. (Lepojos ar svešiem, bet mīļiem nopelniem.)

heh, plaukts. pārrados pēc pusnakts mājās un sapratu, ka vēdera skaļā rūkoņa naktī neļaus gulēt. uzcepu kabaču karbonādi un apsēdos uz matrača. šai brīdi tik ļoti sailgojos pēc īsta virtuves galda, kur paēst vakariņas. nu vismaz mazu, zemu žurnālgaldiņu. un dīvānu. un galu galā vīrieti, kam taisīt vēlās vakariņas. (nu cik mājienus man te jāiemet, lai Tu saprastu, Mr.S? I'm the One anyway.) :D :D :D ha ha ha LOL. smieklīga nakts.

viii, tikko epastā ieraudzīju, ka rītvakar ieliktas lekcijas. urrā, dilemma atrisināta - nekādu tusiņu. skola.

aj. pietiek. vakarnakt sāku meklēt naktsmājas. Vai kāds var mani izmitināt nedēļu Romā oktobra beigās/ novembra sākumā? Citādi man būs jādodas pie tā itāļa, kas ir ekologs un daudz lasa grāmatas, bet klausās smago mūziku un ir gatavs lauzt stereotipus par itāļiem (nez', ko tas varētu nozīmēt? :D :D )

tātad visi tgd ielūr http://www.youtube.com/watch?v=bYEiGK4HPew&feature=related .
labnakti. pienākums sauc - jāiet gulēt. ^_^



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?