nina_j ([info]nina_j) rakstīja,
@ 2008-09-23 23:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bija pilna bļoda soho
šodien no rīta piecēlos un izdomāju sev vēl vienu brīvdienu. galva mazliet dulla, bet visumā jūtos normāli. šefene gan zvanīja un satraucās, vairāk gan kā iečekoties savam rītdienas lidojumam. nosolījos rīt būt darbā. toč jāiet, jo gribās dabūt tās 2 biļetes uz Golden Hammer. cik labi, ka cilvēki dodas komandējumos! vismaz vairāk gaisa birojā un nav kas iet uz labiem pasākumiem. un patiesībā es neesmu tāda maita un bez jēgas nebastoju darbu (man liekas, es pat esmu sakarīga kolēģe), bet šefene pēdējās 2 nedēļas ir par daudz iedomājusies. pat priekšniece uzvedās normāli, bet šī lien ne savās darīšanās. nu lai jau. ne vairs ilgi.

biju vēlreiz uz Mamma mia. šoreiz pat neaizmigu un sapratu sižetu. un noturējos atnākot mājās neuzlikt meklētājā un nenovilkt miljons ABBAs dziesmas. :D un ķinī atļāvos tikai pāris frāzēm iedziedāt līdzi.

vispār diezgan jēdzīga diena. izsūtīju kādus 50 epastus festivālam. sakomunicēju ar sen neredzētiem cilvēkiem. kamēr biju ķinī, mamma bija zvanījusi. viņa jau vairāk meklē man jauno darbu, nekā es pati, tad nu domāju - kas atkal par ideju, bet izrādās, bija zvanījusi māsai un sajaukusi. nu nekas, vismaz parunājos, citādi nemaz tik bieži nesanāk. bet vajadzētu biežāk.

rīt uz darbu cepšu kūku. pirmkārt, šefenei dzimšanas diena, un viņa jau pusdienlaikā lido prom, otrkārt, vajag mazliet pielīst kolektīvam, ka varēju slimot bez visādām slimības lapām un, treškārt, man ir iepaticies lietot cepeškrāsni. ciemiņi šonedēļ nav paredzēti, bet gribās kko uzcept. :)
vakar to ķirbi tiešām aizstiepu kaimiņienei. viņa TĀĀĀĀĀ priecājās!!! man pašai visu vakaru bija prieks, ka viņai tāds prieks gadījās. un šodien sacepu kabaci. sev. ar olu. karbonādi.

buuu, biju novilkusi kaut kādu izlasi "1000 labākās dziesmas" vai kas tāds un tur no visām vecajām smukajām dziesmām puse ir vācu šlāgeri. nez, esmu jau vairāk kā 20 gadus iztikusi bez viņiem un tieši tāpat domāju turpināt. :D

lūk. jāpagaida, kamēr ķirbīts izlien no dr.lv un dodas gulēt un jāaiziet jāaizpilda breins un tad pati arī uz migu. :)
ha haaa. ir svarīgi zināt, ka mani mīl. ka es varu nakts vidū piezvanīt un ar mani runās. nav jau obligāti tā jādara, bet ir laba drošības sajūta, ka ir aizmugure. labnakti. palasu atpakaļ un laikam esmu kļuvusi par īgņu. :D ceru, ka tomēr nē. :D uci-cuci.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?