my business ([info]nikita) rakstīja,
@ 2006-08-17 01:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:interesants
Mūzika:white sand

this is how we do it
tātad pēc mūžseniem laikiem esmu iegriezusies te. diezgan jocīgi lasīt draugu postus visādus un arī savējos.. ko lai saka.. vasara iet uz beigām, lai kā arī negribētos. un šausmīgi negribas skolu. gribas tikai satikt un redzēt visus cilvēkus, gan vecos, gan arī jaunos.. mācīties - ne un ne :p
pa šo vasaru ir notikušas visādas lietiņas. gan labas, gan arī sliktas. biju englandā ar leldžānu, baigi forši bija. biju arī tepat pie brāļiem lietuviešiem dejot.. daudz laika pavadīts ragaciemā, jūrmalā, rīgā.. nu aizkrauklē jau arī protams. pirms dažām dienām arī nomainīju frizūru. apnika vecā..
vispār esmu krietni mainījusies. mainījušies uzskati, domas un viedokļi, bet ir jau arī šis tas vecais palicis. toties man liekas, ka cilvēki (draugi, paziņas) ir arī ļoti mainījušies. teiksim tā. kaut gan varbūt jau man tikai tā liekas. bet ir, ir..
ah, un jā. brauciet 5dien un 6dien uz aizkraukli. baigie pilsētas svētki top! man ar jādejo visu 6dienu. un visādas grupiņas un pasākumi ar būšot...
un vēl es taču vakar biju uz GG Choir konci. nu baigi jau man patikās. visa atmosfēra un viss. par godu gunāra dz.dienai. apsveicām un sabučojām šo ar. dikti priecīgs bij :) un 6dien šie sniegs koncertu arī mūsu katoļu baznīcā.
labi jābeidz. gan jau vēl kādreiz iegriezīšos jūs apraudzīt. :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?