my business ([info]nikita) rakstīja,
@ 2004-10-31 13:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:rīt uz skolu...
Mūzika:Alicia Keys - Karma

atdzeesos atpakalj
vakar un aizvakar pie manis bija draugi.
nakti no 5dienas uz 6dienu vispaar pilniibaa nebiju guleejusi. skatiijaamies hariju poteru 1.
aizbraucu uz dejoshanu, bet iisteniibaa neskatoties uz to, kaa man naaca miegs, nodejojos norm.
atbraucu maajaas un guleet.
vakaraa atkal atnaaca shie. skatiijaamies talantu fabriku un beigaas peedeejie aizvilkaas peec jaunaa laika 3.
shodien esmu pieceelusies jau pirms kaada laicinja. un saap galva
jaa vakar man bij temperatuura.
tagad viss. es esmu noleemusi vienu lietu un to arii izpildiishu.
es juutos labi visaadaa zinjaa. kaut gan. varbuut iekshaa nemaz tik labi nav.
bet es smaidu



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esty
2004-10-31 13:46 (saite)
ko tu izpildiisi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikita
2004-10-31 19:18 (saite)
nu ir tur
ir :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alive
2004-10-31 15:18 (saite)
btv, es arī izdomāju vienu lietu, kuru apsoliju pati sev, ka izpildīšu!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]zandaaa
2004-11-01 11:51 (saite)
prieks zināt tagad, kuri ir tavi draugi un , kuri vajadzības paziņas šad tad:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]zandaaa
2004-11-01 16:21 (saite)
"piedod zanda juus arii esat mani draugi vienkaarshi es biju domaajusi juus pasaukt 6dien vai 7dien kkad, bet nesanaaca, jo vinji visi jau atvilkaas. driizaak tajaa baraa daudzi ir tikai manas pazinjas, bet nu ko es izdariishu, ja taads bars ieveljas.. piedod man luudzu"

nujā mūs var tad kad pašai ērtāk, jo mēs neesam tik krutas kā tavi "draugi" zašas,starīši utt. nu kā jau iepriekšējā postā minēju esam tev gadījuma paziņas kad vaig tev mūs tad ir okej, kad vari ar saviem krutajiem "draugiem" tad ejiet dirst draudzenes manas "pasaukšu jūs tad kad nebūs pie manis mani labie draugi" nu un tu pati saki ko es izdarīšu ja tāds bars ieveļās, a ko mēs tev tur būtu izdarījušas?? saproti neiet jau runa par to, ka mums nenormāli būtu gribējies tur atrasties vai kkā tml., bet vnk par tavu attieksmi un izturēšanos, un zin jāpiekrīt ir vien elīnai..vislaik domāju, ka viņa nedaudz pārspīlē runājot par tevi, bet nu saprotu, ka viņas vārdi par tevi ir tieši vietā. vispār domāju, ka tu esi mainījusies, un neesi tāda kāda biji, ka ejam piem. kkur redzi visa elvi brandža un mūs uzmet aizejot pie viņiem, jo nu protams viņi tavā uztverē ir krutie džeki, a kas mēs?? he nu tev nekas, vienīgi cilvēki ar kuriem tu skolā/klasē neesi viena. tev ir bijušas ļoti daudz mācības tik laikam nekad tu arī nemainīsies, šodien jautājām nu kāpēc mēs tev iepriekš piedevām, jo tā nau pirmā reize, ka tu tā uzloki cilvēkus, kuri tevi tiešām uzskata par drauggu, un uztraucās un ir kopā ar tevīm. Padomā kā tu justos ja būtu mūsu vietā ? kaut vai runājot par to pasu tusu pie tevis? piem. Leldei mājās tuss visi sanāk arī tavi "draugi" un tevi bik aizmirst, un izdomā aij mož 6dien vai 7dien tak pohj viņai tak nekas nenotiks. nezinu kāda būtu tava reakcija varbūt tev būtu vienalga..nez. un tolkā tu dzēs ārā komentu savu??? varbūt šito ar izdzēsīsi? tad jau vispār labais būs:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 19:38 (saite)
es nedzēsu
es tikai uzliku kaa skriinoto
es saprotu visu ko tur sarakstiji. par to esmu domaajusi miljons reizes. laikam jau esmu paaraak liels beerns. zini es elvi brandzhu neuzskatu ne par kaadiem dieviem. starp citu ja juus buutu atnaakushas pirmaas tachu ielaistu iekshaa. un juus man neesat pohuj. tas ir pirmkaart. es gribeeju juus saukt 6dien, bet nezinaaju, ko pati dariishu vai uz pagastu braukshu vai kur. un nezinaaju, ko darat juus. peec tam uzzinaaju, ka lelde ir pagastaa. labi jaa vareeju piezvaniit. vareeju. tieshaam vareeju, to es atziistu. vieniigi tas, ko es visus dziishu aaraa un teikshu ejiet prom visi ne?! 5dien vispaar bij virtuve aizbaazta un mana istaba un nejau tapeec ka es visus tur biju saukusi, vienk visi naaca pa durviim iekshaa un viss. padomaa pati vai tu vareetu njemt un pateikt ejat prom visi, ko es neesmu saukusi.
juus jau man neko nebuutu izdarbijushas.
labi domaa kaa gribi.
laikam jau tieshaam jaaiet pakaarties. nahuj taadu cilveeku kaa mani.
varbuut visi cilveeki laikam pieljauj kljuudas.
labi es nekaa nesaku. vari smieties par mani vai apdirst es juus nemuuzham neesmu nodirsusi kad mees draudzeejamies visu shito laiku un nenodirsiishu arii.
man ir daudz draugu un daudz pazinju. nav man labaaakaa drauga
un klasee jaa varat nenaakt pie manis un nesaukt mani. iztikshu.
esmu paliidzeejusi gan tev, gan leldei. to es atceros. labi varbuut tev mazaak, bet leldei jau nu toč.
un monta arii.
ai viss.
jaaiet kaarties, chist taada sajuuta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zandaaa
2004-11-01 20:45 (saite)
kādēļ uzreiz jāiet kārties? kādēļ tev viss ir tik ļoti jāpārspīlē, nezinu ko tu darīsi , ka būs patiešām kādas problēmas uzreiz nošausies vai ?
"es saprotu visu ko tur sarakstiji. par to esmu domaajusi miljons reizes." un ja jau tu esi domājusi tik daudz reizes par to visu ko tev teicu, tad kādēļ tu neesi mainījusies ne mazdrusciņ? parasti jau cilvēki saprot pieļautās kļūdas , apdomājās un mēģina visu labot. Viens tikai tev jautājums sakarā ar 5dienu, kādēļ tad tu visiem pateici, ka pie tevis 5dien 22:00 bet mūs izdomāji pasaukt 6dien vai 7dien? un nesaki, ka tā nebija, jo man vēl burgers jautāja vai es neiešu un teicu, ka tu neesi nekā teikusi ( tas bija tieši pēc kora mēģinājuma kad atnācu ) un viņš saka nu viņa visus norci u.c. 22:00 uzaicnāja. te sanāk kkādas pretrunas ar to ko apgalvo tu, ka visi saradās neaicināti, nu okej daļa gan jau ka.. un tu saki ja mēs būtu atnākušas, vot ja mūs kāds būtu aicinājis, ja kaut vienu vārdu būtu pateicis, mēs ļoti iespējams, ka arī būtu atnākušas. un arī par to pasaukšanu 6dien, nesaki saulīt mīļā, ka mēs tev ar kristu nezvanījām un nesaucām tevi ārā, tu atbildēji , ka esi mājās neko īpašu nedari, un varbūt , ka vēlāk . bet mēs tev zvanījām nejau lai ietu ārā, bet lai pārliecinātos vai tu toč esi tāda uzmetēja, jo redzējām kā pie tevi aiziet tavi draugi..un atvaino piedo mēs tevi itin nebūt nenodiršam, jo tā nav nodiršana, bet gan patiesība, drīzāk gan runājam par to kā tu izrīkojies pret mums, kā ir bijis iepriekš, bet sorry mēs tevi NENODIRŠAM. jo tomēr biji, iespējams vēl esi, mūsu draudzene. un nau ko liet asaras par to ko tu jau sen iepriekš un bieži vien esi darījusi, atzīstu , ka šogad likās, ka esi daudz savādāka, ka neesi tāda kā biji, bet nu šis akal pierāda pretējo. un vēl galīgi nepieņemami, un nedaudz smieklīgi no tavas puses likās tas kā tu šodien stāstīji leldei , kristai un kam tur vēl par to tusu, nu sorry draudziņ..lab es vairs neko, ceru , ka tu mainīsies, tevis pašas labā. ā vēl kas nevaig teikt, ka mēs ar tevi nerunājam. tā nav. runājam, ja vien tu pati nerunā tad tas ir kkas pavisam cits.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 21:22 (saite)
ai labi jaa chau
labi, ka nerunaaju.
kko lelde ienaak klasee uzreiz tur chau daavim pasmaida man nekaa.
seezh nekaa nerunaa. kjiimijaa vispaar
tu jau ar anglenee knapi kko pateici. es meegjinaaju kko runaat un taa, bet nu jaa.
labi ok nenodirshat
tici man es esmu mainiijusies vairaak nekaa pagaajshgad to es pati apjeedzu!!!!!!!
agraak bij savaadaak. tagad es taa nedaru. man vienmeer sanaak taa, ka es uzmetu pashai negribot. man taa chista ir vienmeer!! es nekad to speciaali nedaru!!!!! to es tev ZVEERU!
par to, ka juus man zvaniijaat toreiz es peec tam nojautu, kad tu man ierakstiji to komentu pirmo.
es nezinu, kas man bij uznaacis, ka es jums nepateicu. pilniibaa nezinu.
bljaa un visstulbaakais, ka vienmeer es visiem luudzu piedoshanu, bet neviens cits nav luudzis. iznjemot eliinu kaadas paaris reiziites. kgan citi man arii nodara paari.
laikam es esmu tas vieniigais iznjeemums, kas citiem nodara paari pashai nemanot, ka esmu kko nodariijusi.
tik aatri cilveeku nevar paarmainiit.
un kaa es tagad vareeshu mainiities un draudzeeties ar jums, ja juus ar mani nedraudzeejaties un ir taads cold as ice, kad runaa ar tevi un leldi it iipashi.
labi es nekaa nesaku, esiet ausktas pret mani, bet ticiet man es pret jums taada neesmu
piedod un asaras leju ne jau tikai deelj jums.
un kaadeelj gan es raudu????!!! TAADEELJ KA JUUS MAN KKO NOZIIMEEJAT VARBUUT
man buutu nospljauties, bet TAA NAVV tur jau taa lieta
labi, veelreiz saku, ka es izdariiju nepareizi, beetttt es nepadomaaju, es pati nesaprotu kaapeec taa izdariju.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zandaaa
2004-11-01 21:50 (saite)
zin bik smieklīgi tie tavi vārdi "es nezinu, kas man bij uznaacis, ka es jums nepateicu. pilniibaa nezinu" vot es ar nezinu, nu galīgi nezinu kas man uznācis. varbūt neesmu tev lūgusi piedošanu, jo neesmu tevi tā uzmetusi kā tu to esi darījusi. un pati tu tagad padari sevi par cietēju, bet tak šīs dienas tev bija ideāli, bez mums, jo nu mēs tak tavi draugi, bet nu šoreiz tev mūs nevaidzēja, varbūt, ka mums tagad tevi nevaig tāpat kā tev mūs nevaidzēja?? neesi par to padomājusi? jā vēsums protams ir mūsu starpā savādāk nemaz nevar būt, vismaz uz šo brīdi, jo ir sāpīgi ka tā dari..un tu raudi nejau tādēļ , ka mēs tev kko nozīmējam bet gan tāpēc, ka tev skolā un klasē bez mums nav neviena, un nav ar ko vnk tusēt, un justies labi. dēļ šīm asarām tevis paliek ļoti žēl, to es atzīstu, šodien vien, tevis bija brīžiem žēl..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 22:24 (saite)
da nejau klase. klasee man ir vienalga vai kaads ir vai nau. bet pati taa sajuuuta, ka pret tevi taa izturas.
labi es saprotu, es arii noteikti juusu vietaa taa iztureetos, bet nu nez
es vismaz atziistu to, ka kljudijos, nevis meloju un izliekos, ka viss ir labi.
un es pilniibaa saprotu juus. bet saproti tas tieshaam ir nopietni es pati nezinu kaa es taa vareeju izdariit. tur jau tas joks. tieshaam nu!
es esmu par to padomaajusi. tikai tajaa briidii es nepadomaaju. arii tad kad juus man zvanijaat. es domaaju jaa gan jau vinji aizies tad pazvaniishu jums. jaa protams aizgaaja, un dziit es prom nevaru taa. zin ejiet prom. es biju paarliecinaata, ka viss tik ilgi neievilksies un es pazvaniishu jums....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-02 19:59 (saite)
sorry, bet es tev kkaa par shito neticu! nuu nejau par visu bet nu... ir dažas lietas kuras tiešām ir pretrunā ar to ko tu saki! bet nu vispaar ko es te maisos:) aaa un kaarties jau nu chist tev nevajag! kkgan iisteniibaa vareetu mees tjip sarunaat nuu kkad ja buus taada veelme tjip nuu mees abas kkaa nonaaveetos...nu lab kkaaads murgs bet nu jaaa nu sorry ka neapmiiļoju tevi! shon jau juuties labaak vaine? nu man priex par teviim! bet tu ganjau ka domaa tjip nu ka es ar teviim runaaju ka man pilniigi pohj, jo arii tu mani uzmeti:) bet nu tas taa lai atgaadinaatu un mainiijusies tad chist tu neesi:)) ljoti zeel jo pat 1dien kad mees gaajaam pa sporta laiku tu satiki gausi un raivi un atkal! kur tad krista palikaas? hmmm kaada krista? man jau tagad gausis un raiveens:))) nu es jau gribeeju iet uz klasi bet nu taakaa tur bij sanda tad es tur ar vinju tjip pabazareeju:))) nu tas taa!! nee nu draudzene tu man noteikti esi vnk nuuu es veel tagad nezinu ko iisti teikt:))) ganjau riit skolaa kko izdomaashu!!!paprasi ja tev tas interesee!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-02 23:13 (saite)
mm... nuu netici, tikai es saku, ka taa es toch padomaaju, ka pazvaniishu jums driiz, ka gan jau sanaaks iziet ar jums, bet nu nesanaaca.
shodien jaa.
eem es nesapratu, tjipa, ka es domaaju, ka tev pohuj uz manis vai kaa?
manupraat kopsh 1dienas tu ar mani runaa savaadaak.
labi nu tas taa.
baac taa nebij ka es vispaar par tevi aizmirsu
es runaaju ar vinjiem un tu biji man tur pat blakus.
vienk nu kaa. es nezinu kaa lai paskaidro. tieshaam nez!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-04 08:35 (saite)
nee nu tjip ka tev galiigi pohuj uz manis nu tjip vai esmu ar tvei vai nee!!aj nu lab:) nu un kaa tev patiik?kaa aes ar teviim runaaju? nu piedot ja aizskaaru tevi man ljoti zeel un arii es juutos suudiigi par to kaa es pret tevi iztureejos bet nu vienk es savaadaak nevareeju! nebij taada garastaavokla:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-04 21:47 (saite)
nu jaa..
es sapratu kaa tu juties.
es pat tajaa briidii kkaa sapratu to, itkaa meegjinaaju teikt tev kko, bet nu nez. laikam paaraak pieveersos vinjiem..
nu piedod man arii tu luudzu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-05 08:46 (saite)
nu O.K.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]esty
2004-11-07 18:36 (saite)
starp citu es arii biju iedomaajusies, ka juus tur buusiet un taa. Neko neteicu, bet iedomaajos pie sevis, kaapeec juus neesat, jo venmieer uz juusu tusiem zanda ir. Kaarteejaa kljuuda no kuras tu, Zanda V, maaciibu guusi tikai uz kaadu laiku, un peec kaada laika atkal un atkal vecaas kljuudas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kruuz
2004-11-01 18:19 (saite)
ai,ai,aiiii

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 19:38 (saite)
nu davai
smejies par mani
DAVAI!!!!!!!!!!!!!!!!! cik tev tiik

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kruuz
2004-11-01 21:50 (saite)
mnjaaaa,kaadaa sakariibuciitii?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 22:25 (saite)
nekādā

viss tur pilnu dirsu ar komenties fak fakfakfakfkakfakfakfkakffkakfakf

es nesapratu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kruuz
2004-11-01 22:40 (saite)
pieduries es ar neatceros ko toreiziit domaaju bet nuuu
man vajadzeeja kautko izdariit
bet par cik taapat nespeej ir okei,vaine?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

piedod par toooooooooooooo ka es ierakstiju komentaaru
[info]kruuz
2004-11-01 22:45 (saite)
aa toreiz man bij visvisaadas domas par tevi un taa vispaar,taadiem liidziigiem cilveekiem.ir jau arii labais vaine betnu
es jau zinaaju ka kautkam taadam jaanotiek un veel meegjinaaju toreiz kko vairs nedomaat un taa ka esam draudzenes jo tu taapat buusi ainjemtaaka ar citiem.bet es pilniigaa nez kaa lai pasaka,piekriitu vai kaa?mees nemaz neesam labas draudzenes utt.nuu karoch ir taadi sakari ka dazhreiz ejam aaraa un taa.laikam jau nekas vairaak

ai bet godiigi es nemaaku pateikt
un neesu pikta par to ka kaadu neuzaicinaaji taapat nebuutu gaajusi bet tas buutu galeejaa variantaa ja es buutu tur uzacinaata :D khe
bet par to ka vienk nu taa. nu karoch pietiek

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: piedod par toooooooooooooo ka es ierakstiju komentaaru
[info]nikita
2004-11-01 23:57 (saite)
nu lab nekas
bet iisteniibaa tajaa briidii man bij taadas dusmas
un veel es izlasiju to tavu par to, ka tev tjip nesakaapj galvaa.
un zin man chist izlikaas, ka tev ir sakaapis, jo kaadus 10 komentus ar fak fak fak katru dienu neraksta. es izbesijos un izdzeesu journal
es zinu, ko tu domaa.
ar tevi nesanaak tik biezhi, jo ir daudz cilveeku. iistneiibaa darba dienaas vispaar neeju aaraa. taaka nav ko tur. iisteniibaa es domaaju, ka mees esam draudzenes. es nezinu, ko domaa tu, bet es atceros, ko esam kopaa dariijushas un ko runaajushas un tas man noziimee ljoti daudz. es te neliekuljoju, jo taa tachu ir. pati atceries visus vecos laikus. oho.lv utt
un ir taa lieta, ka es savus draugus nekad nespeeshu nodirst. taapat kaa es nespeeju iesist. bet kaut kaa redz sanaak saapinaat. taa ir vislielaakaa probleema

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

a pohuj nav
[info]kruuz
2004-11-02 18:27 (saite)
a nu vot nah tu izdzeesi journal?tak nespeej ko es tur sarakstiju driizaak
un man patiik -katru dienu-

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: a pohuj nav
[info]nikita
2004-11-02 19:39 (saite)
nē pohuj nav
spēj gan
tur jau tas prikols, ka izdzēsu. nesaproti?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: a pohuj nav
[info]kruuz
2004-11-02 22:36 (saite)
nu ja a bet kapeec izdzeesi?

to pieklaajiibas peec vaine

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: a pohuj nav
[info]nikita
2004-11-02 23:02 (saite)
tapeec ka izbesija viss
domaaju, ka tev pilniigi pie d un karoch ka nodirs mani
un taa jau laikam arii ir

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nowhite
2004-11-01 21:35 (saite)
"es nezinu, kas man bij uznaacis, ka es jums nepateicu. pilniibaa nezinu"
šitais teikums ir vienkārši ideāls , man šķeit es viņu uzrakstīšu uz lapiņas un pie sienas piespraudīšu !
Un psc Zanda , zin kas ir , klausies - pagāšnedēļ bija tā - es ienāku klasē aizeju uz savu solu , tu jau tur sēdi , kko no rīta man knapi pasaki čau , pēc tam pagrieizes pret Kristu un OOOOOOOOOOOOOOOOOOO KRISTAAAAAAAAAAAAA ČČČČĀĀĀĀVVV !! un rēc !
Kāā lai es jūtos ? Kad ir šitāda attieksme pēdējā laikā no tavas puses pret mani - col as ice kā saka ! Ļoti forši tiešām pagodināta jūtos . SĀP VIENKĀRŠI !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 22:29 (saite)
nu bljaaaaa tur jau taa lieta
ai laikam juus mani nekad nesapratiisiet
zini, par to es arii esmu domaajusi
es parasti tev saku chau norm un kko pajautaaju vai pasaku. vismaz censhos taa izdariit
kristai es arii pasaku chau
nu labi vispaar kristai neteikshu vairs tad jau sanaak
es zinu. man arī sāp
pašai no sevis.
vot pasaki, ko man tagad dar;it? K/;a lai neraud? vispaar laikam jaapiedomaa pie taa ko domaaju un ko saku. es jau taaaa kopsh pagaajshaas ziemas pie taa kaartiigi esmu piedomaajusi un taadaa garaa, bet nu nez. laikam veel nav labi. es nezinu kas notiek. tieshaam nezinu
un kapeec jaanjirgaajas? tjip par to lapinju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nowhite
2004-11-01 22:44 (saite)
es neņirgājos , tur vnk bij daudz , kas patiekts
nu ir tā , ka tev pašai Zanda ir pohuj un , kad pustdeinu starpbrīdi mēdiju centrā es vnk palieku viena , jo tur aizej kkur ar Kristu ( 100% tu to neesi piefiksējusi ) tad arī nav idez , ko patīkama sajūta
tu esi kopā ar to , ar , ko tev ir labāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 23:59 (saite)
nu zini. taa nu gan vienmeer nav.
varbuut taa ir bijis kaadreiz. bet peedeejaa laikaa taa nav. es tev saku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nikita
2004-11-02 00:02 (saite)
piefikseeju gan es.
vienk man vienmeer liekas, kad es eju tad tu arii naac. piem ja tu ej tad es ar eju. nu tjip nav speciaals uzaicinaajums jaaprasa vai kkas taads. bet nu labi.
apnjemshos un nedariishu taa vairak

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fancy
2004-11-02 20:11 (saite)
hmm nu jaa! laikam jau tagad ariii es esmu vainiiga vaine? jo es esmu dziiva! un esu jusu kasee laikam jau man vajag iet atpakalj uz b klasi un tuseet ar kukuruuzaam:)) bet nu ko? labi lelde es vairs nejieshu ar zandu nekur labi:)) jox:)) bet es te kko nesaproto kaapeec zandai buutu izdeviigi iet ar maniim kkur iet???? deellj braaljiem vai kkaa taml.? hmm nu jaasaka ka ar braaljiem man nav iipashi labu attieciibu taakaa..droshi zanda vari nemaz ar maniim nekur vairs neiet ja jau tev tik kkaadi braalji tjip bij vajadziigi!! bet nu....tas taa zinaashanai:)) un lelede neapvainojies par to SUUDU /me reec

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-02 23:08 (saite)
tak baa nejau man tavi braalji vajadziigi
ai vispaar
es draudzeejos ar jums visaam trim
un vienlaiciigi visaam trim pieveerst uzmaniibu nav iespeejams
uuun gribēju tikai pateikt un kaa jau ieprieksh teicu, juus pashas zinat, ka man kko noziimeejat. vismaz es taa domaaju. juus esat man paliidzeejushas visas triis.
tikai nezinu vai es jums kko noziimeeju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-04 08:36 (saite)
nu es tev droshi varu pateik ka tu man noziimee un ljoti dauc!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-04 21:45 (saite)
man prieks!
tik tieshaam
zin laikam citreiz ir dazhreiz taa, ka viens otram to noziimiigumu neizraada un beigaas sanaak tizli. taapat kaa tagad, bet nu viss ok!
paldies, ka esi man draudzene!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-05 08:47 (saite)
nu npk!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nowhite
2004-11-02 23:16 (saite)
KRISTA TU ESI DURA ! VNKKK STULBAAA :DDD Es rēcu
Kādiem vēl brāļiem ??? :DD Ak dievs ! Man tavi br'a'li nav nekad interis'eju'si un neinteriseess , lose :D
Tu vispaar nepiekaa neesi vainiiga , un beidz , nejau taa es to domaaju vispaar , ka tev jaaiet prom vai kaaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-04 08:37 (saite)
nu bet lelde! nejau tev es par tiem braaljiem teicu:)) nu bet man vnk taa likaas ka tas bij taa domaats ka tjip man ir jaapazuud:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nowhite
2004-11-04 11:57 (saite)
Nav tev jāpazūd ! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fancy
2004-11-02 20:25 (saite)
nju tagad domaa tjip bljaaa najuj taada krista uzradaas tik liekas probleemas:) un nu kaa lai mees tevi saprotam ja jau tu neko nestaasti bet nosleedzies sevii? nu labi vari jau man ar neteikt chau!nu ja ! kas tad es tev esmu? tik nepaarproti es visu tavu teikto sapratu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-02 23:10 (saite)
es taa tjip domaaju? nee tak
tu man vispaar nekaadas probleemas neesi radiijusi
neviena no jums nav.
es nezinu kapeec es esmu taada. bet es nestaastu. nevienam.
tu man esi draudzene un kapeec gan lai es tevi nesveicinaatu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-04 08:39 (saite)
nu es nezinu kaadeel lai tu mani nesveicinaatu un kaadeelj lai tu mani neuzaicinaatu uz savu paartiju u.t.t. lab tas bij ļauni luudzu piedot bet vnk es nevareeju to nokluseet:) nee nu viss ir labi es jau tagad tjip nuuu man vienalga ka tu toreiz muus taa uzmeti:))) galiigi pohj:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fancy
2004-11-05 08:48 (saite)
bet sirdiii tik un taa tas viss paliek :)))) me reec par savu poeetismu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]down
2004-11-01 22:03 (saite)
Ir par ko padomaaat...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikita
2004-11-01 22:29 (saite)
mnjaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?