my business ([info]nikita) rakstīja,
@ 2003-10-09 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:dusmiigs!!!*#&$%@#(
Mūzika:Fancy Wings - Es gribu lidot (basement online)

jā. es sapratu cik cilveeki var buut riebiigi un drausmiigi pretiigi. shausmas. taa monta, zane un nelda ir kaut kas vaajpraatiigs.... fuj... Man pilniigi pretiigi paliek. Nelda veel taa, bet taa cuuka un taa cuuka psc. Piedodiet par lamaashanos, bet vinjas taadas patieshaam ir. Un taa kika arii. Nu labi taa veel ne tik traki. Bet nu shausmas. Fuuj.... Vinjai 6dien vaaarda diena un dzekene gribeeja ieluugt muus, bet dazha laba pateica : " Ko?? Nee. Vinjas nee. Zandu nee. Mums tad pazudiis saites vai sakari ,es nezinu kaa vinjas tur teica, uzminiet ar ko?! Blje." ai iisteniibaa man pohuj pilniigi. tikai lai nedirsh bezteemaa. un veel par to ar nau poh. bet nu labi jaa. ceriiba vienmeer mirst peedeejaa. ai loses karoche. Piedodiet varbuut jums nau interesanti shito visu klausiities, bet man patieshaam ir dusmas. Hrr... ai labi viss. nedomaaju par to vairs.

ehz. [info]brokolis piedo luudzu, ja tewi wakar uzmodinaaju :P man vienkārši gribējās kādam kaut ko aizsūtīt un par upuri kļuvi tu, ja to tā varētu nosaukt... :))) es ceru, ka tu neljaunojies daargaa.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]silence
2003-10-09 19:19 (saite)
wee :D
a man gan tu nekaa nesuuti :PPPPPPP

baa =) monta ir taada ar taadiem matiem kaa molko? un zanei nav taadi gaishi un piirsings zem luupas? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikita
2003-10-09 20:37 (saite)
tieshi taa! taas ira taas loses. tjipa montai taadi iisi saspurojushies tie mati un zane vispaar pumpainaa..... neturpinaashu labaak..

aizsuutiishu :PPPP~~~ vienk ienaaca praata doma brokolim aizsuutiit. naakamreiz suutiishu teu, tad wistai un esty'ai es jau taapat suutu ;P un ja kaads grib veel lai piesakaas :PPPP nevaru visus taa atmineeties.....

ai defa, defa...... luwoju :)))~~~***

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?