nikia ([info]nikia) rakstīja,
@ 2005-07-15 10:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: naughty
Mūzika:Ciara featuring Ludacris "Goodies"

whatewer...
Vairs tik shausmiigi neskumstu peec maajeleem.. jo.. nju jaa jau jaa.... esmu ieguvusi sev to ko veeleejos un mosh pat vairaak... bet njusss.. veel jau viss tikai priekshaaa...esmu te un tas jau ir daudz!!!

Nju votinnj... un tagadinjaas akal jauni plaani galvaa.. karoch.. vaajpraac ar maniim.. visiu laiku vieni randinji... tie dzeki.. .vinji vienk liip klaat... un vakardien mees ar Zapliiziiti panjeemaam briivo dienu un pavadiijaam abas kopaa.. tjip ... iepeerkoties un puishus kaitinaadamas!! ;dDD Ar to sheit nav nekaadu probleemu!! :DD man jau driiz buus pilns blocinjsh ar tiem nr... !! :DDD Nevar izveeleeties kur kuro dienu ar kuru no vinjiem iet.. un kur nu veel visus atcereeties!! ;DDD
Bet smukuliishi peec vella labie!!! aaa.. nu goda vaards,... gjenieaalais skaistums!! :DDD

vakar ar Elinchiku arii aizshaavaam divataa uz kiniiti... filma - Rebound... man liekaas, ka LV arii vinja ira... iesaku noskatiities nju superaa filma!! ;)) reeciiga...taada vieglaa - nav iipashi jaapiepuulas ar domaasahanu, tik viegli saprotama-nju ja un par basketbolu, kas man ir asiniis no mazaam beernu dienaam...
cik jociigi bija vinju skatiities.. ai ai ai..... viss tagad leikaas pavisam savaadaax, kaa ikdienaa skatoties ASV filmas... viss tik paziistams un saprotams.. nu tagad akal ir duka straadaat,.... jo tagad es izbaudu to, ka esmu ASV!!!! ;)))
Un veeel.....Zapchiks nopirka riktiigaakaas augstpapeedenes!!!!! !!!!! !!!
savu izmeeru!!!
un tagad vinja ir tik nenormaali gara ar taam spiceneem... :DDD bet ... jo garaaka blondiine... ou main gaad..vinjai par modeliiti jaapiestraadaa...aaa... mees riitaaa laidiisim uz taa viena melllaa dzimenes tusinju downtownaa... p[ashaa visu tusinju centraa.. vinjsh noiireejis shim iemeslam klubu un mees riktiigi nodosim dzasus... viss notiekas!!!
aa... un btw.. mums te ir tik karsts, ka pat okeaans ir sasilis liidz 30 graadiem.. ieveeertee??? uudens temp ir 30 graadi!!! tas taksh i smiekliigi!! :DDDD



(Ierakstīt jaunu komentāru)

:))))) naughtyyy ou jaaa.. ;)
[info]zapliiziite
2005-07-15 17:22 (saite)
Superiigs textinjsh.. jopcik.. autortiesiibas pieprasiishu1! ;dDD
ibio rio... ai vecaa.. ruljavoi.. tikai.. tagad davai ... vien duumel un laizham akal iekolekteet pa kaadam nummurinjam!! ;)))
un... un lielajiem zaljajiem bakshiem ar es neatteiktos!! ;dDDD
karochen.. tuu.... sex bomba rozaa shortinjos... nost no kompja! :D :P
un paga paga... kad mees vinjiem pastaastiisim kas 6dien ir noticies... mmmm.... taapeeec..ejam! ;))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: :))))) naughtyyy ou jaaa.. ;)
[info]nikia
2005-07-15 17:24 (saite)
oo moins miiljaa :) daraam taa... :))) un nju jaa...sorry, ka nochiepu no tevis tavu raxtiito, bet mees jau varam divataa saraxtiit kas un kaa vai ne? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:))))) naughtyyy ou jaaa.. ;)
[info]zapliiziite
2005-07-15 17:25 (saite)
haa haa haa.. nju skaties tu man... vaidzees vienoties.. ;P
davaaai... laizham! ;)***

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?