Nik_a ([info]nik_a) rakstīja,
@ 2004-10-11 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tests
Tests vecākiem, kuri ieņēmuši galvā, ka vēlas bērnu. Kā uzzināt, vai esat bērnam gatavi?

1. Nekārtības tests

Uzziediet riekstu sviestu uz dīvāna un aizkariem. Saberzējiet rokas uz mitra puķupoda un izsmērējiet tās gar sienu. Aiz spilvena nolieciet zivju pirkstiņu un atstājiet tur to visu vasaru.

2. Rotaļlietu tests

Nopērciet lielu kasti ar «Lego» klucīšiem. Palūdziet draugam tos izmētāt pa dzīvokli. Aizsieniet acis un pacentieties aiziet līdz tualetei, vannas istabai, virtuvei. Nekliedziet, tas varētu pamodināt guļošo bērnu.

3. Veikala tests

Aizņemieties divus nelielus dzīvniekus, vislabāk kazas. Vienmēr ņemiet tās līdzi uz «RIMI». Vienmēr tās turiet redzeslokā un samaksājiet par visu, ko tās nogāž, saplēš vai apēd.

4. Iegādājieties lielu, niknu, dzīvu astoņkāji un iestūķējiet to nelielā tīkliņā. Pārliecinieties, vai kājas ir tīkliņā.

5. Barošanas tests

Iegādājieties lielu piena krūzi. Piepildiet to līdz pusei ar ūdeni. Ar izturīgu virvi piekariniet krūzi pie griestiem. Iešūpiniet.

Ar karotīti atdariniet lidmašīnu, pacentieties krūzē ielikt karoti, kas pilna, piemēram, ar augļu biezeni. Tad visu saturu nometiet uz grīdas.

6. Nakts tests

Nopērciet nelielu auduma maisiņu. Ieberiet tajā nedaudz vairāk par trim kilogramiem smilšu. Iemērciet to ūdenī. Astoņos vakarā sāciet staigāt apkārt un ucināt maisiņu. Turpiniet līdz plkst. 21, nolieciet maisiņu un uzvelciet modinātāju, lai tas zvanītu plkst. 22, piecelieties, paņemiet maisiņu un dziediet visas jums zināmās dziesmiņas. Vēl četras izdomājiet uz vietas un tās nodziediet. Dariet tā līdz četriem rītā. Uzvelciet modinātāju, lai tas zvanītu plkst. 5. Piecelieties un pagatavojiet brokastis. Ieturiet šādu grafiku piecus gadus. Izskatieties smaidīgs un laimīgs.

7. Fiziskais tests (sievietēm)

Piekariniet sev uz vēdera milzīgu maisu ar pupām. Staigājiet ar to deviņus mēnešus. Tad no maisa izņemiet desmit pupas un turpiniet.

Pēdējais uzdevums

Atrodiet pāri ar mazu bērnu. Nolasiet viņiem lekciju, kā viņi varētu uzlabot bērna disciplīnu, pacietību, iecietību, ieskaitot tualetes treniņus un bērna galda kultūru. Iesakiet daudz veidu. Pārlieciniet viņus, ka nevajadzētu ļaut bērnam skraidīt brīvsolī. Izbaudiet reakciju.

Šai reizē arī uzzināsit testa rezultātus.

njaa domaaju ka tas varetu paliidzeet :))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]apaatija
2004-10-11 19:13 (saite)
=]

(Atbildēt uz šo)


[info]nikija
2004-10-11 20:33 (saite)
Mani tas neiespaidotu...gribu mazuli taa vai taa :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?