25 April 2012 @ 12:56 pm
 
gauja xxl 420 km garumā sākas jau 5dien. vismaz trīs daļas jānobrauc, kas ~150 km nezinu, kā mums ar mīļo meiteni ies, bet vīrieškārtas biedri no mūsu komandas jau centās apšaubīt idejas prātīgumu laist mūs otrajā posmā kopā divatā. mēs esam aizmuguriski vienojušās par citu posmu sadaļu un, ja nesanāks pa labam, tad ņemsim talkā "skandālu" un šovinisma piesaukšanu. spriežot pēc pāris organizātorisku jautājumu kārtošanas stila, tāpat ir skaidrs, ka matriarhātam mūsu komandā ir tikai viens objektīvs bieds laivošanas eksperta ādā, kas kaut piekāpīgs ļoti, bet tomēr bauda dažas neformālā līdera priekšrocības savu zināšanu dēļ. godīgi sakot, neapskaužu cilvēkus, kas bez savas šaikas dodas kopā ar mums abām kaut kur vēloties darīt lietas pa savam, pie noteikuma, ka nepieciešams panākt vienbalsību tālākai lietu virzībai. gadu gaitā mēs esam ļoti labi pierīvējušās, saprotamies no pus vārda un ļoti labi apzināmies kā visu var grozīt, ja ir dzelžains atbalsts kaut tikai no viena visā čupiņā. un tā kā līdz šim biežāki čīkstuļi un nolēcēji ir bijuši puikas, tad ari nejūtamies slikti tā untumojoties un apspiežot citu gribu.

nē, bet šis laikam būs ļoti grūti.
 
 
( Post a new comment )
[info]mat on April 25th, 2012 - 02:04 pm
Laikam jau viss ir atkarīgs no mērķiem, ja mērķis ir vilkt līdzi citiem un par kaut ko cīnīties, tad šāda taktika tiešām ir apšaubāma.
Ja mērķis ir vienkārši nobraukt, tad jau vēl tas varētu būt pieļaujams. Bet es nezinu vai atpalikšana no pārējiem jau 2. posmā būtu baigi motivējoša.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 25th, 2012 - 02:28 pm
jau sakumā definēts, ka nebūs nekādas sacenšanās, jo nu labrīt, divi pirmo reizi ar laivu brauks, vēl viens ar svaigi noņemtu ģipsi..bet jebkurā gadījumā nebūtu tik pārliecināta, ka tas nozīmēs diži lielāku atpalikšanu nekā citos variantos, ņemot vērā, ka nīkuļi īpaši neesam un tieši to posmu abas zinām atsķirībā no pārējiem posmiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]mat on April 25th, 2012 - 02:34 pm
Gaujā jau nav daudz, ko zināt, vajag tikai airēt :)
Nu ok, augšdaļā varbūt ir vairāk līkumi, bet tas pārāj nemaina faktu - vajag tikai airēt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 25th, 2012 - 02:40 pm
jā, bet tas ir plezīīīīram! vajag izbaudīt vietas un jaunpiebalgas posms ir tas, ko mēs gribam izbaudīt :)

ja viņi būs mānījušies, ka tomēr lolo kādas ambīcijas nebūt pēdējiem, tad tomēr paši vainīgi.
(Reply) (Parent) (Link)