17 January 2012 @ 11:43 am
 
stulbais sarkandaugavas/vecmīlgrāvja buhājošais pusbomžu idiotu kontingents āāāf. nu cik jūs par to dabūsiet lombardā, nu.. būtu atdevuši atpakaļ un divreiz vairāk dabūtu kā atlīdzību, bet pat nesaprotu, kad cenšas to ieskaidrot. viņi ir vienkārši debīli tie cilvēki. tās ir kaut kādas padibenes. cik ir sanācis komunicēt, tad jau tagad, pie šādiem sakāpinātiem mirkļiem, man nāk uz augšu, domājot par to spirtā tvaicēto smadzeni, kas savā primitīvismā un pretīgumā pat nav spējīga histēriski savilkt savā tupajā galvā no kā viņam atlēks lielāks pašlabums, lai varētu turpināt degradēties tālāk. visa viņa domāšana rezultējas kaut kādā šļupstā un apjukumā, jo viņš vienkārši nav spējīgs kaut ko sajēgt. neaptverams trulums, ko ir pretīgi vērot arī dēļ tā, ka viņš savā debīlismā itkā ir bezpalīdzīgs un vairāk dārzenis, tajā pašā neizslēdzot iespēju pārdzerties un dzīvnieciskas agresijas rezultātā mesties kādam virsū šizības pavadītam vai ģeniālas domas spārnotam nosist kādu dēļ viena piecīša.

jūtos tā, ka gribu viņus visus iespundēt darba nometnē un sterilizēt. liekas, ka cilvēkmīlestība ir kāda slimība, kas man bija uznākusi aprobežota redzesloka rezultātā.
 
 
( Post a new comment )
[info]kini on January 17th, 2012 - 11:52 am
man līdzīgas domas par to sugu, bet no otras puses domāju, ka kaut kā taču sevī tas ir jāsagremo un jānomaina uz vismaz neitrālu pozīciju, jo reizēm pazibošā doma, ka tos visus idiotus vajadzētu atšaut nu galīgi nešķiet manu karmu uzlabojoša :D
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on January 17th, 2012 - 12:15 pm
ar karmu cauri. es nekad nevarētu teikt, ka es visus uzskatu par līdzīgiem, jo ir vesela daļa, kas man ir pielīdzināma kaut kādiem prusakiem, kas, ja pārsnieguši noteiktu vecumu, nav vairs labojami un ir tikai ierobežojami un kaut kur nostumjami maksimāli nekaitīgi. kopš ciešāk arī saskaros ar to, kā viņi maitā paši savus bērnus un kā bērns konkrētajā gadījumā ejot no 15 uz sešpadsmit, no vienkārša bērna kļūst par nežēlīgu lopu apkārt esošo idiotu ietekmē- āāaaaa, jūtos, ka gribās izšaut viņus visus, jo mani biedē cik viegli viņi vairojās.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]kini on January 17th, 2012 - 12:29 pm
nav jau jāuzskata par līdzīgiem, tur nekā līdzīga nav. no tā paša filozofiskā viedokļa un šā tā dzirdēta, esmu sev laikam tomēr noformulējusi, ka ir dvēseles ar smalkāku vibrāciju un ir ar rupju, bet visām viņām būs dzīvot un mācīties. šīs personas ir ar rupjajām [tipa dzīvnieciskajām, bet nu dzīvnieki man bieži šķiet labāki, tāpēc nepatīk šis vārdu savienojums]. un viņiem tāpat ir jābūt, gan tāpēc, lai paši kaut vai tikai ar 100-o piegājienu ko saprastu un tiktu uz augšu, gan tāpēc, lai palīdzētu smalkāku vibrāciju cilvēkiem attīstīt sevi un garīgi augt, kas tad nu tomēr ir katra paša izvēle katrā konkrētā situācijā, pat šādā ģimenē augot. un arī tas ir vajadzīgs, jo bez nežēlības mēs reizēm nesaprastu, ko nozīmē žēlsirdība un piedošana.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on January 17th, 2012 - 12:52 pm
protams, bet nē, man vajag asinis un izrēķināšanos:D reizem prasās iekāpt atpakaļ tajā domāšanas ratā, kurā gribās, lai ir "godīgi un pēc nopelniem" savādāk seko sods. un reizēm labpatīk iedomāties, ka es varētu būtu kāda karmiskais sods atdarot atpakaļ, bet tās tādas muļķīgas, spējas domas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]kini on January 17th, 2012 - 12:57 pm
ar tādām, man šķiet, var baigi pa galvu pēc tam dabūt ;) kā man patīk sev atkārtot - mēs nesaņemam sodu par savām darbībām, mēs sevi sodam ar savām darbībām. un tie cilvēki ne jau aiz laimes un saprašanas dara savus ļaunos darbus. protams, no šitiem aspektiem domāt tad, kad tev priekšā ir tas dzērušais un trulais purns vai arī viņš ir izdarījis pāri tuvam cilvēkam ir grūti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on January 17th, 2012 - 01:14 pm
tev ir pilnīga taisnība :) bet es labrātāk ļaujos dusmu izpausmēm- priekš manis tāda tolerance šajā gadījumā būtu izlikšanās un melošana, jo es nemaz tā nejūtos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]kini on January 17th, 2012 - 01:16 pm
nu, tāpēc jau mēs esam [tikai] cilvēki, lai to mācītos un varbūt kādā brīdī līdz tam arī tiktu ;)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]sewolawen on January 17th, 2012 - 12:54 pm
Vibrē gan viņi, bet parasti tikai no rītiem, kamēr nav kaut ko nofenderējuši un uzlāpījušies ar kādu točkas alkohola produktu, vibratori hrenovi.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]sewolawen on January 17th, 2012 - 12:09 pm
Darba nometne patiesībā būtu augstākā humānisma izpausme pret šiem sociālisma bērniem. Apmēram kā dzīvnieku patversme visādiem miskastes murzjikiem.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on January 17th, 2012 - 12:18 pm
tad tikai sterilizēt. uzreiz pasaulē būtu mazāk ciešanu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sewolawen on January 17th, 2012 - 12:49 pm
ASV starpkaru periodā tāda eigēnika bija diži populāra. Joprojām neesmu dzirdējis labu argumentu pret.
Man gan labāk patīk darba nometnes - daba, daudz dažādu cilvēku, kopīgs mērķis un smalki sadistiskas metodes cilvēku novirzīšanai pretī šim mērķim.
Stulbās no beigtiem žīdiem destilētās cilvēktiesības :(
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on January 17th, 2012 - 01:01 pm
ai, bet nu tagad, ja tādas darba nometnes rīkotu un, ja tas nebūtu krievijā, bet ejropā(iedomāties, ka te kas tāds būtu iespējams,pf), tad pa lielam tas tāds kūrortiņš ar slinkiem tipa ex simtlatniekiem vien varētu sanākt un audzināšana vējā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sewolawen on January 17th, 2012 - 02:21 pm
Man šķiet tieši protestantiskajā Eiropā ir lielāks potenciāls spaidu darbiem, nekā tādā Krievijā. Darba tikums ir vairāk izteikts protestatniem, kam glābšana iet tieši caur darbu, turpretī katoļiem svarīgāks ir rituāls, bet pareizticīgajiem vispār ir vieni vienīgi ponti, izrādot savu dižo garīgumu.
Bet kas attiecas uz simtlatnieku pasākumu, tad galvenā problēma ir tajā, ka neviens nav bijis īsti ieinteresēts viņu darbā. Ja, teiksim, tos pabalstus maksātu caur subsīdijām privātuzņēmumiem, kas šos nabadziņus pieņem darbā, tad arī atdeve būtu citāda.
(Reply) (Parent) (Link)