17 January 2012 @ 11:43 am
 
stulbais sarkandaugavas/vecmīlgrāvja buhājošais pusbomžu idiotu kontingents āāāf. nu cik jūs par to dabūsiet lombardā, nu.. būtu atdevuši atpakaļ un divreiz vairāk dabūtu kā atlīdzību, bet pat nesaprotu, kad cenšas to ieskaidrot. viņi ir vienkārši debīli tie cilvēki. tās ir kaut kādas padibenes. cik ir sanācis komunicēt, tad jau tagad, pie šādiem sakāpinātiem mirkļiem, man nāk uz augšu, domājot par to spirtā tvaicēto smadzeni, kas savā primitīvismā un pretīgumā pat nav spējīga histēriski savilkt savā tupajā galvā no kā viņam atlēks lielāks pašlabums, lai varētu turpināt degradēties tālāk. visa viņa domāšana rezultējas kaut kādā šļupstā un apjukumā, jo viņš vienkārši nav spējīgs kaut ko sajēgt. neaptverams trulums, ko ir pretīgi vērot arī dēļ tā, ka viņš savā debīlismā itkā ir bezpalīdzīgs un vairāk dārzenis, tajā pašā neizslēdzot iespēju pārdzerties un dzīvnieciskas agresijas rezultātā mesties kādam virsū šizības pavadītam vai ģeniālas domas spārnotam nosist kādu dēļ viena piecīša.

jūtos tā, ka gribu viņus visus iespundēt darba nometnē un sterilizēt. liekas, ka cilvēkmīlestība ir kāda slimība, kas man bija uznākusi aprobežota redzesloka rezultātā.
 
 
( Post a new comment )
[info]neverklever on January 17th, 2012 - 01:01 pm
ai, bet nu tagad, ja tādas darba nometnes rīkotu un, ja tas nebūtu krievijā, bet ejropā(iedomāties, ka te kas tāds būtu iespējams,pf), tad pa lielam tas tāds kūrortiņš ar slinkiem tipa ex simtlatniekiem vien varētu sanākt un audzināšana vējā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sewolawen on January 17th, 2012 - 02:21 pm
Man šķiet tieši protestantiskajā Eiropā ir lielāks potenciāls spaidu darbiem, nekā tādā Krievijā. Darba tikums ir vairāk izteikts protestatniem, kam glābšana iet tieši caur darbu, turpretī katoļiem svarīgāks ir rituāls, bet pareizticīgajiem vispār ir vieni vienīgi ponti, izrādot savu dižo garīgumu.
Bet kas attiecas uz simtlatnieku pasākumu, tad galvenā problēma ir tajā, ka neviens nav bijis īsti ieinteresēts viņu darbā. Ja, teiksim, tos pabalstus maksātu caur subsīdijām privātuzņēmumiem, kas šos nabadziņus pieņem darbā, tad arī atdeve būtu citāda.
(Reply) (Parent) (Link)