21 April 2011 @ 08:35 am
 
iekodusies lūpā pacietīgi gaidu iespēju dot atļauju pieskarties. viena tramīga kustība un viss, sākas no jauna, par spīti maniem protestiem. no vienas puses nepacietība, kas padara prātu par aizņemtu wc kabīni, un glorificēšana, kas ar katru dienu piedod papildus spēku nespējai gulēt un tam, ka nakts vidū jāiet aukstā dušā, lai būtu miers, jo baudas apsolījums liek atkal un atkal atgriezties pie detalizētas fantāzijas. no otras puses nesteigšanās, kā neizbaudīts stāvoklis, kas rūpējās par neapzagtu tevistieci, skudriņām un papildus baudu no paša gaidīšanas procesa. bet tā rezultātā jūtos piesārņotāk, jo visas manas cēlās jūtas mazliet pagaist, jo ķermenis pārkliedz visu un stoiskā miera saglabāšana prasa pārāk daudz.
brutāli praktiskā pieeja ķermeniskiem jautājumiem un pilnīgā kapitulācija instinktu priekšā jūtas ļoti vulgāri sastopoties ar viņa uzskatiem.
 
 
( Post a new comment )
[info]ocher on April 21st, 2011 - 11:19 am
+1
(Reply) (Link)
[info]komeeta_naak on April 21st, 2011 - 01:39 pm
es šito neizturētu
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 21st, 2011 - 01:52 pm
ja būtu mazāk darba un mazāk savu lietu, kas apēd laiku- tad būtu trakāk, bet nu.. ko nozīmē neizturēt (gara acīm vizualizēju skatu, kā es spēcīgu vīrieti jēzus vecumā velku aiz kājas uz guļamistabu murminot, ka man pie manas kājas viņa principi :D). jebkurā gadījumā lomas negribu jaukt, jo es esmu tas pavedamais.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]komeeta_naak on April 21st, 2011 - 02:17 pm
grūta dzīve!!!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 21st, 2011 - 02:20 pm
nē, nē, man pagaidām nepārejoša medus poda sajūta.
(Reply) (Parent) (Link)