14 May 2010 @ 11:02 pm
 
itkā laižu, lai iet. bet lūdzu, nesit pa otru vaigu, tik ātri atrodot man aizstājēju, kaut pati mudināju. es ,protams, nezinu, ko tu dari tagad, bet man pietiek ar to, ka pa vidu savam skrējienam par to aizdomājos katru vakaru, lai saprastu, ka tava neskaidrība par sevi un mums man maksā samīdītu pašapziņu. ar spēju saņemties, racionāli pieņemt faktus un skumji pasmaidīt nepiedzimu un to savu nesmuko sajūtu virtuvi tev aiztaupīju uz šitādu vakaru rezultāta. novērtē, ļauj palikt stabilai un tad. negribu vēl kaut ko, kam jāsaņemas, jau sen pietiek. savādāk vienkārši nemācēšu būt tavs draugs.
 
 
( Post a new comment )
[info]ocher on May 14th, 2010 - 11:21 pm
tik un tā nemācēsi.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on May 14th, 2010 - 11:36 pm
ja tur būtu bijusi mīlestība, vai sauc kā gribi to nedzēšamo lietu, tad es tev pilnībā piekristu.

bet tagad tas ir pašapziņas jautājums par to, ka mēs jūtamies neizstājami un gribam mazliet paspoguļoties tajā izrautajā tukšumā, ko sataisījām ar aiziešanu.
protams, ka patmīlīgi dodu priekšroku, ka viņš cenšās kādu laiku to aizliet ar vīnu vakaros, vai pičkā pārtijus un citas izklaides tur kā tādu makroflexu, nevis izveido attiecības ieliekot manā vietiņā kādu citu meitenīti, jo iekšējā sajūta bļauj, ka tad es nebūšu bijusi pietiekami laba meitenīte, un ar tik stulbām domām cīnīties es tiešām negribu. to arī lūdzu, lai tas nebūtu jādara, jo vēl kāds mēnesis un varēšu teikt, ka "time ain't gona cure u baby, time ain't give a shit" šajā gadījumā ir pilnīgi meli.
(Reply) (Parent) (Link)