porcelāna lellīte [userpic]

kārums

7. Februāris 2013 (15:18)
skan: placebo

man ir milti, olas, āboli, rozīnes, žāvētas plūmes, cepamais pulveris, garšvielas, cukurs, eļļa
ir kāda jēdzīga recepte, kas pilnīgi droši izdotos, ja gribas izcept ko garšīgu?
(pēdējā laikā ne vienmēr sanāk perfekti gatavot, negribētos produktus izķirnīt un apvainoties uz rezultātu. kaut ko nedaudz varu piepirkt klāt) foršo rabarberu šalotes recepti slinkums meklēt un gribas ko keksveidīgu
m?

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Februāris 2013, 15:32

cik liela tev cepamā forma? man ir tikai standarta apaļā ar noņemamu malu, man laikam sanāks plakans un tievs

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 7. Februāris 2013, 15:35

pirmā recepte domāta uz lielo krāsns paplāti - noteikti būtu jāgatavo puse no receptē paredzamās masas. otrajai būs kā reizi ļoti labi dubultajai masai apaļā ar noņemamo malu

sodu gan pietiks ar vienu līdzenu tējkaroti uz vienu masas daļu - jāpalabo recepte :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Februāris 2013, 16:09

brauniju cep 200' cik minūtes?

Posted by: Spītniece ([info]ocher)
Posted at: 7. Februāris 2013, 16:28

skatoties, cik laba krāsns un cik vienmērīgi cep - sāk ar 200' un tad atkarībā no tā cik ātri augša paliek brūnīga, bet vidus gatavs/negatavs, samazina līdz 175' vai pat 150'

ideālā gadījumā 200' apmēram 25-30min., ja pie 25min. Tev vēl vidus jēls (nav jābaksa, pakrati, ja vidus ļurājās, tātad jēls, neļurājas - bakstam), samazini temperatūru vai pēc 5min. ņemam ārā - uz jūtām.

8 Lasīt komentārus piebilst