kārums
7. Februāris 2013 (15:18)
skan: placebo
skan: placebo
man ir milti, olas, āboli, rozīnes, žāvētas plūmes, cepamais pulveris, garšvielas, cukurs, eļļa
ir kāda jēdzīga recepte, kas pilnīgi droši izdotos, ja gribas izcept ko garšīgu?
(pēdējā laikā ne vienmēr sanāk perfekti gatavot, negribētos produktus izķirnīt un apvainoties uz rezultātu. kaut ko nedaudz varu piepirkt klāt) foršo rabarberu šalotes recepti slinkums meklēt un gribas ko keksveidīgu
m?




skatoties, cik laba krāsns un cik vienmērīgi cep - sāk ar 200' un tad atkarībā no tā cik ātri augša paliek brūnīga, bet vidus gatavs/negatavs, samazina līdz 175' vai pat 150'
ideālā gadījumā 200' apmēram 25-30min., ja pie 25min. Tev vēl vidus jēls (nav jābaksa, pakrati, ja vidus ļurājās, tātad jēls, neļurājas - bakstam), samazini temperatūru vai pēc 5min. ņemam ārā - uz jūtām.