7. Februāris 2013

skatoties, cik laba krāsns un cik vienmērīgi cep - sāk ar 200' un tad atkarībā no tā cik ātri augša paliek brūnīga, bet vidus gatavs/negatavs, samazina līdz 175' vai pat 150'

ideālā gadījumā 200' apmēram 25-30min., ja pie 25min. Tev vēl vidus jēls (nav jābaksa, pakrati, ja vidus ļurājās, tātad jēls, neļurājas - bakstam), samazini temperatūru vai pēc 5min. ņemam ārā - uz jūtām.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: