porcelāna lellīte [userpic]

skuķu lietas

7. Janvāris 2013 (17:15)

katrs pats sev ideāls, vai ne. bet es šodien izlasīju rakstu, kurā zinātnieki noskaidrojuši ideālās sievietes parametrus. seja laikam neatbilst (bija slinkums meklēt visu daiļo aktrišu bildes un pētīt kādas kurai acis, lūpas, zods un tā), tomēr neesmu neapmierināta - man vaibsti tik klasiski proporcionāli, ka ir gandrīz garlaicīgi, toties augums gan atbilst - ir 1,70 m, gurni, pilnīgas krūtis un gana garas kājas un svars zem minētā
lol

Comments

Posted by: zazis ([info]zazis)
Posted at: 7. Janvāris 2013, 21:45
Re: es arī lasīju to rakstu

es te uzmetu aci ķermeņa indeksu kalkulatoriem, nu visi kā viens saka, ka 1,7m un 77kg ir liekais svars vai palielināts svars, kas savukārt liecina par labi barots. un runa šoreiz bija kakraz par 1.7m. pac pa sevi, ka 1.9m gara meiča nesvērs 55kg.
un protams pie lielas tauku masas ir liela muskuļu masa, jo vajag daudz muskuļu, lai to masu kustinātu.
ja aizvainoja apzīmējums mātīte, atvainojos vēlreiz. man vienkārši labpatīk cilvēkus pieskaitīt pie dzīvniekiem. priekš manis cilvēkmātīte un cilvēktēviņš ir absolūti normāli termini, bez zemtekstiem.

ā un, lai viss būtu jauki, ir jāmētājas tikai ar glaimojošiem epitetiem? :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 8. Janvāris 2013, 03:05
Re: es arī lasīju to rakstu

ar glaimojošiem epitetiem var mētāties, ja šķiet vajadzīgs, spiesta lieta nav. nav obligāti arī visur ķibināt klāt smaidīgus ģīmīšus.

apzīmējums nepatika, bet neaizvainoja. ja pie kāda no puņķu vai sakāpināto emociju ieraksta vai kāda draugu lapas komentāra gadītos - tad gan.

12 Lasīt komentārus piebilst