8. Marts 2025 (21:32)
kā apēst kokosriekstu pienu? ir bundža, bet švaki ar ēdājiem. sīkiem kaut kas ļoti eksotisks negaršos, man laikam mājās nemaz nav tādu eksotisko garšvielu, turklāt es šobrīd gavēju. vispār var arī ar gaļu kādu recepti ieteikt
man pašai kokosriekstu piens nu tā lai neteiktu, ka negaršo




olīveļļā sacep aromātvielas - sīpols, ķiploks, selerija (vienalga kādās proporcijās. piegāz konservētus tomātus no bundžas (es ņemu 1 lielo), uzvāri, var pieliet pusglāzi-glāzi ūdens, kad viss ir labi pavārījies minūtes 10, sablenderē, liec atpakaļ uz uguns, liec klāt garšvielas (sāls, pipari, baziliks, oregano, kkas cits, kas garšo), vēl pavāri, liec klāt kokospienu, uzvāri, viss. var iebērt zupā kons. kukurūzu, vari pasniegt ar načos čipšiem, baltmaizes grauzdiņiem, pārbērt ar rīvētu sieru.