8. Marts 2025

olīveļļā sacep aromātvielas - sīpols, ķiploks, selerija (vienalga kādās proporcijās. piegāz konservētus tomātus no bundžas (es ņemu 1 lielo), uzvāri, var pieliet pusglāzi-glāzi ūdens, kad viss ir labi pavārījies minūtes 10, sablenderē, liec atpakaļ uz uguns, liec klāt garšvielas (sāls, pipari, baziliks, oregano, kkas cits, kas garšo), vēl pavāri, liec klāt kokospienu, uzvāri, viss. var iebērt zupā kons. kukurūzu, vari pasniegt ar načos čipšiem, baltmaizes grauzdiņiem, pārbērt ar rīvētu sieru.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: