porcelāna lellīte [userpic]

13. Jūnijs 2023 (15:01)

to, ka bikses beidzas jocīgās vietās un zeķes ražo bez papēžiem es varu kkā sagremot. o.k. bija modē staigāt treniņtērpā, nu štrunts ar viņu, es dzīvoju rajonā kur cilvēkiem ir pie lakādas kurpēm velkami samta vai žoržeta sporta tērpi. bet kāpēc tagad modei jāpievēršas komplektiem, kas izskatās pēc medicīnas apģērba?!

Comments

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 15:09

zeķes bez papēžiem? laimīgi šitādu esmu palaidusi garām.
un medicīnas tērps - tādi ārstu uzsvārki?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 15:17

Nē, tāds, kas ir 'scrubs'. Ar visu v veida izgriezumu, kantainām kabatām, slikti pieguļošu plecu/padušu daļu, īsām piedurknēm un bezformīgām biksēm uz gumijas. Un viss no trikotāžas un krāsains. Pie kāda trešā, kas pieskaņots dārgiem apaviem un somai aizdomājos ka tas tāds stils un tad man uzskrēja virsū reklāma. Lēti nebija

A tās zeķes nu tā, formāli ar papēdi - tādu max divus centimetrus augstu valnīti aizmugurē virs pēdas

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 15:22

Iedomājos tādas zeķes un slikti palika - viņas taču visu laiku slīdētu nost, āāāā

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 15:29

Jā! Man jau tās, kuras beidzas zem potītes kauliņa liekas kkāds velna izgudrojums un šļūc, a te vispār nebija aizmugures!! un maksā tikpat cik parastas zeķes. Kuras jau sāk palikt grūti atrast veikalos :D

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 16:49

o, zemās zeķes gan ir mana mīlestība - kedās tikai tādas ;)

Posted by: chrono ([info]chrono)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 15:11

Bija? Francijā treniņtērps ir gandrīz vai nacionālais kostīms šajos gados, pēc tā piederības vairs nevar pateikt vai cilvēks ir cienījams vai nedaudz urla jo tos valkā daudzi, it sevišķi jaunā paaudze.

Posted by: brittany ([info]brittany)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 15:45

es esmu galīgi atpalikusi no modes, pirmā dzirdēšana par scrubs kā šīs sezonas lietu.

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 13. Jūnijs 2023, 17:08

Apģērbu izstrādājumi - es saku, ka tie ir apģērbu izstrādājumi, nevis apģērbi. Tikai tik daudz, lai uz pakaramā līdzinātos biksēm vai blūzei, bet uz miesas nesēž ne kā bikses vai blūze, jo šūts, rēķinoties ar optimālu auduma kvadrātmetra izlietojumu, nevis ķermeņa aprisēm. Vienā brīdī visur parādījās džemperīši ar tausni piešūtām piedurknēm. Šuvējam viegli - vīlē pa taisno tūkstoš km/s, bet nēsātājam - plecu līnija uz augšdelma, paduses loks neeksistējošs. Ko tad netaisa kimono piegriezumu, ja grib tos noļukušos plecus? Ā, bet tad vairāk pārpalikušā materiāla aiziet musorā. Vai svīterīši ar šķēlumiņiem sānos. Ir seksīgi šķēlumiņi, uzkonstruēti pa siluetu un ir čaina šķēlumiņi, kur nekas nav konstruēts, tāpec, lai pupos derošs svīterītis neiestrēgtu un neuzsēstos uz gurniem, nākas to gurnu s@nu iešķelt.

Ļoti vīlusies mūsdienu ātrajā modē.

8 Lasīt komentārus piebilst