porcelāna lellīte [userpic]

26. Marts 2022 (23:17)

Tā sajūta ir tāda, ka tur šobrīd notiek viss Baigais gads vienā mēnesī (un ļoti ceru, ka tikai vēl drusciņ ilgāk), bet patiesībā tas labi nebeigsies vismaz vēl manas dzīves laikā. Un vēl man jādomā un rūgti jāsmejas par visām tām prognozēm un sankcijām (to kā paši ievēroja var redzēt, krievi labi bliež ar franču un vāciešu pārdotajiem ieročiem) jo tur ir liela masa, ļoti daudz cilvēku ar Pārliecību. Un kaut kā jau arī nacistiskā Vācija tāda kļuva un cilvēki bija tik ticīgi, ka jau krietnu laiku pēc tam cilvēks, kuru invalīdu ratiņos (jo noķēra jau krietni vecu) teica, ka nav taču ko nožēlot, tie taču bija ž.

Comments

Posted by: 木 ([info]dombrava)
Posted at: 27. Marts 2022, 01:16

Tā ir, diezgan reliģisks kults tas bija, Dievs ar mums uz aprocēm, jā. Es šajās dienās domāju par Heidegeru, kurš tā arī loģiski nepaskaidroja savu nostāju, tikai to, ka vadonim skaistas rokas...

Pēc kara bija liels apkaunojums būt vācietim un runāt vāciski, ne tikai tāpēc, ka zaudētāji. Krievija tā arī II pasaules kara noziegumus nav atzinusi, jo viņi skaitījās lielie atbrīvotāji.

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 27. Marts 2022, 08:29

ne tikai lielie atbrīvotāji, bet pat pantu kopš neseniem laikiem vari dabūt, ja pipstēsi, ka sākumā - nazi sojuzņiki

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 27. Marts 2022, 10:45

Man atkal ļoti jādomā par vienu vecu LTV sižetu, kur intervēja ejošas tiesas prāvas laikā jau sagrabējušu veci, laikam no Kalēja komandas un tās tukšās acis un lielā pārliecība un taču nomira nepasēdējis. Un to, kā būs pēc tam ar atbildību un sodīšanu mēs ļoti labi redzējām pēc 2.P.K. ērti bija nacistiem Dienvidamerikā un neba neviens nezināja, bet pirkt pārtiku bija svarīgāk.
Man arī galvā nelīmējas kopā kā tā tagad var tik mierīgi uztvert viņu retoriku par valstīm, kas nelegāli ieguva/atguva neatkarību. Davai, tad maksājiet ragā par PSRS noziegumiem, ja reiz gribat būt mantinieki. Tikai kas paprasīs un piespiedīs, ja pa lielam visi jau apmīzušies

Posted by: formica ([info]formica)
Posted at: 27. Marts 2022, 23:34

Z-amerikā bija ērtāk

https://youtu.be/HHs5M3pyd3Q

4 Lasīt komentārus piebilst