porcelāna lellīte [userpic]

29. Novembris 2021 (15:21)

Uztaisīju šampinjonu mērci. Ļoti garšīgi, klāt izvārīju kartupeļus, ar vakardienas vīra tītara kotletēm baisi labi. Pārēdos.

Un vēl visu laiku domāju par to, cik neiespējami atgriezties pie veciem ieradumiem labot salūzušo, ja (izcils darbs) remontēšana apaviem ir tik dārga. Par vasaras sandalēm un zābaku pāršūšanu 38 eiro. Bet ir tā vērts, protams, jo patīk, der, ievalkāti un atkrīt besis ar laikošanu un pirkšanu. Bet nu jauni apaviņi sanāktu noteikti, ja labas atlaides, moš pat i tādi i citādi

Comments

Posted by: smille ([info]smille)
Posted at: 29. Novembris 2021, 15:41

Nu nez, nez, kvalitatīvus apavus arī ar atlaidēm es rēķinātu ap 70eur, īpaši zābakiem. Nu tas ir tad, ja tiešām labas atlaides patrāpās.. Cita lieta, ka var humpalās patrāpīties, bet es savam izmēram uz to nepaļaujos, šķiet nekad neesmu neko redzējusi.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Novembris 2021, 16:13

man liekas, ka mana izmēra humpalās vienmēr izķer (jo liels un rets). es pēdējā laikā priecīga pērku mazlietotus, forši, ja var palaikot un vairākus vienā piegājienā. nopirku nodrāžamās botas divus pārus par 15 eiro, beigās diezgan smukas un žēl pa dubļiem un ko :D
un vienus baigi labos nopirku vasarā un der un ideāli, diemžēl neatceros no kā

un jau tagad sāku agonēt par 'pārgājiena' zābakiem, ar ko var iet pārgājienos, kas nav neērti, smagi un cieti, vēlams ādas un virs potītes lai var pa mežu iet, jo savus beidzot izmetu, tos man pirms 10 gadiem atdeva kāds, kam no humpalām pirkts tomēr spieda un tie godīgi arī kalpoja, es pat liku ielāpu, jo izdila caurums, bet beigās bija nesataisāmi (uzrakstīju, palika briesmīgi žēl)

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 29. Novembris 2021, 16:09

Ievalkātus, iemīļotus apavus esmu labojusi pat, ja ir skaidrs, ka rezultātā smukums cietīs. Baig` jau nu ikdienai smukumu vajag, ne? :)
Man ar šito problēma, ka labais meistars ir dzimtajā mazpilsētā, un tad labākajā gadījumā caur mammu varu viņam labojamo nogādāt, faktiski jārēķinās, ka tai sezonā vairs nedabūšu uzvilkt... Par laimi sen nav bijis labojamu apavu (kaut nu nebūtu ar`!).

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Novembris 2021, 16:16

manējais mazpilsētas nodzērās līdz kliņķim, a to, kas kkur uz Čaka ielas un bija baigi labais, esmu pazaudējusi. un tā nu esmu ļoti priecīga, jo rajonā ir viens ļoti labs, kvalitatīvi un smuki sataisa pa dārgo (nu, nosacīti, tāpat ir lētāk kā jauni un atkrīt besis) un tad viens invalīds, kas baro ielas kaķus un smirdīgā ūķītī, toties (ādas) taisa, ja citiem besis ņemties un funkciju pilda, pat ja nav smuki. lētāk. bet viņš arī citreiz atsaka, ja besis un strādā tikai ar ādu

vēl jau ir Apavu Spa, kas toties ņemas ar pakomātiem

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 29. Novembris 2021, 16:17

nūūū, zābaki uz atlaidēm pa septiņdesmit nesanāks :)
BET! man ir vieni tādi zaļi zābaki, mīļi bez gala, pirms 12 gadiem humpalās, laboti 6 (!!!) reizes, noteikti labošanā esmu izmetusi pulka naudas, bet tik mīļi, tik skaisti, tik neatkārtojami - labošu kauč visu mūžu :)

5 Lasīt komentārus piebilst