porcelāna lellīte [userpic]

18. Jūlijs 2021 (19:35)

Izcepu panētu kabaci!! Virtuves olimpiādē gan zelta medaļu man nevar piešķirt. Ok, cepu apenēs un ļifonā zem priekšauta. Bet ne visu, kāda trešdaļa palika, nosvīdu un uznāca ģībiens. Uztaisīju gurķu mērci, gan ne kā pienākas, kaut kas trūkst. Visu atstāju pa roku galam, tagad guļu zvaigznītē un vēdinos :D

Comments

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 18. Jūlijs 2021, 22:25

kabacis ir tāda lieta, ko mierīgi var cept pliku uz sausas pannas. Sāls et voila.
Visas panēšanas, eļļošanas etc. kvalitatīvi neko nepievieno. Ar baklažānu līdzīgi.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 19. Jūlijs 2021, 07:37

Vot.
Var kādu zaļumu sāli, vai pasutināt kopā ar ķiplociņu. Ņamņamņam. Bet šis darbojas jaunam, nepāraugušam kabacītim. Kaut arī lielie monstri arī mēdz būt gardi paši par sevi, tas no šķirnes atkarīgs.

5 Lasīt komentārus piebilst