porcelāna lellīte [userpic]

18. Jūlijs 2021 (19:35)

Izcepu panētu kabaci!! Virtuves olimpiādē gan zelta medaļu man nevar piešķirt. Ok, cepu apenēs un ļifonā zem priekšauta. Bet ne visu, kāda trešdaļa palika, nosvīdu un uznāca ģībiens. Uztaisīju gurķu mērci, gan ne kā pienākas, kaut kas trūkst. Visu atstāju pa roku galam, tagad guļu zvaigznītē un vēdinos :D

Comments

Posted by: traffico ([info]traffico)
Posted at: 18. Jūlijs 2021, 19:51

Oah, jess. Šobrīd mans favorite. Tādās biezās šķēlēs. Un jāatstāj bišku kraukšķīgums, lai nav pavisam pļeka.

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 18. Jūlijs 2021, 20:07

a es sasautēju gaļu ar kabaci..

šķita, ka paliks pāri arī brokastīm, bet nekā - visu pa tīro nolocīju vēl šodien :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Jūlijs 2021, 20:22

Es gribu sacept ar drusku ķiplociņu un sīpolu un tomātu mērci. Un vistas negitus. Bet tad vajag nomazgāt pannu un tad jau labāk iztikt tāpat :D

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 18. Jūlijs 2021, 22:25

kabacis ir tāda lieta, ko mierīgi var cept pliku uz sausas pannas. Sāls et voila.
Visas panēšanas, eļļošanas etc. kvalitatīvi neko nepievieno. Ar baklažānu līdzīgi.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 19. Jūlijs 2021, 07:37

Vot.
Var kādu zaļumu sāli, vai pasutināt kopā ar ķiplociņu. Ņamņamņam. Bet šis darbojas jaunam, nepāraugušam kabacītim. Kaut arī lielie monstri arī mēdz būt gardi paši par sevi, tas no šķirnes atkarīgs.

5 Lasīt komentārus piebilst