porcelāna lellīte [userpic]

2. Jūnijs 2021 (10:25)

Māsas (un brāļi) kulinārijas mākslās!

Ja nu kādam tāpat kā man uznāk sezonālais rabarberu trakums, tad varu brīdināt. Septiņi kilogrami - tas ir daudz! Ļoti daudz. Pat ja pa lēto.

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 2. Jūnijs 2021, 16:53

Rabarbus sagriež, bagātīgi nober ar cukuru, atstāj. Pēc tam nolej SĪRUPU, taisa dzērienu vai novāra un lej burkās. Palikušos gabaliņus izmanto tad tais plātsmaizēs, zefīros utt.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Jūnijs 2021, 17:25

tas sīrups baigi labs ir klāt visādiem vasaras dzērieniem. nu tur ledus/saules tēja ar sīrupu, no tā var vārīt kompotu vai ķīseli vai debessmannu (piesviežot kādu augli vai ogu, jo pats par sevi bieži ir pliekans), var kopā ar piparmētrām aukstajā vai karstajā dzērienā, var sasaldēt ledus kubiņos un likt iekšā dzērienā, ja nav slinkums, var ilgi karsēt lai iztvaino, tad labāka garša un sīrupīgāks (man parasti besis ņemties)

9 Lasīt komentārus piebilst