jāpieraksta jo ņamma. čili kon karne uz lielo katlu ar zilo vāku ēdamkarote kūpinātās paprikas ir ok, var pat vairāk, bērnu ēdamkarote ar putniņu bazilika, sāls, sipenju, piecu piparu maisījuma (ir ok), čili tikai viens vesels no saldētavas. raudene garšvielā nebija, drusku pieliku no tējas (1/2 tjk). pieci šampinjoni, viens selerijas kāts (var likt vairāk, nejūt), galu galā 700g jauktas maltās gaļas, viena bundža tomātu savā sulā, divas dažādas pupu bundžas (jo olīvas kāds apēdis.šņuk) arī pilnīgi pietiek, ieliku nedaudz sagrieztu Noo desu, to nejuta vispār, ķipokus divas lielās daivas nejuta vispār. ja sīki neēd, mierīgi var arī asās paprikas pulveri, vairāk sinepju, koriandru un manai garšai ar to speckaroti ķimeņu un speckaroti kumīna ir par maz, parastos piparus arī mierīgi var vairāk.
vispār sapratu, ka gribas lielāku lielo katlu (platu, bet ne baigi augsto) pat ja neizmanto bieži, šito mierīgi var taisīt pēc tās Jurkānes receptes un tad daļu vnk saldētavā
un gribas kaut kādu nezinkādu piestu ar miezeri, bet to vajag klātienē apčamdīt.
Sīpolus jūs nelieto? Es uz kg gaļas parasti lieku 2 bundžas tomātu. Un konservēto kukurūzu un piparu formāta papriku, lai nav dzīvē tik garlaicīgi :D