porcelāna lellīte [userpic]

14. Janvāris 2021 (18:20)

Ko izdarīt ar a) panīru, b) cepta baklažāna pusēm lai ēstu arī visādi smalki ļaudis?
Radošā krīze

Comments

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 18:52

baklažānu rullīši? my most requested recipe. Pati gan neesmu tā arī ne reizi pagaršojusi, besī baklāni :D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:46

Tur bija kkas ar biezpienu? Man tas balkažāns sacepts viss, nez vai var sagriezt, garšīgs, bey besis, ja būs jāēd tikai tas gandrīz vienai pašai :D

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:48

ā, nu ja jau sacepts un mīksts, tad https://www.koreanbapsang.com/gaji-namul-steamed-eggplant-side-dish/

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:56

Izskatās labi, es kkādu līdzīgu Old Hong Kong ēdu, bija ņamma. Fengwei laikam saucās un man pat ir sezama sēklas!

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:35

un es atcerējos, ka man ledusskapī iesākta burka garšīgu saceptu baklažānu, bet maizes nav mājās..

panīru var apcept, gabaliņus , salātiem.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:45

Var pilnu recepti? Man tiešām radošā doma iestrēgusi un iznesties negribas šodien jau izbrāķēja manus centienus; vakariņās devu bubertu :D
Un zaļos salātus u.tml. mūždien aizmirstu pasūtīt

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 21:17

baklažāni man šādi gan
https://pienaveikals.lv/index.php?route=product/product&path=118_134&product_id=241
:)

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 21:20

bet no baklažāniem
https://www.delfi.lv/tasty/receptes/baba-ganus-baklazanu-un-jogurta-uzkoda.d?id=49173527

Posted by: mapats ([info]mapats)
Posted at: 15. Janvāris 2021, 09:16

Baklažāniem. Fetaki siers + ķiploki. Sieru samīca ar ķiplokiem pēc garšas. Liek piku uz ceptā baklažāna, ierullē. Rullīti liek uz labas rupjmaizes. Ēdot cenšas nenokost pirkstus. Ja negribās rullēt, var sagriezt baklažānu rupjmaizes izmērā un likt kārtās.

9 Lasīt komentārus piebilst