Ko izdarīt ar a) panīru, b) cepta baklažāna pusēm lai ēstu arī visādi smalki ļaudis?
Radošā krīze
Ko izdarīt ar a) panīru, b) cepta baklažāna pusēm lai ēstu arī visādi smalki ļaudis?
Radošā krīze
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:46
|
Tur bija kkas ar biezpienu? Man tas balkažāns sacepts viss, nez vai var sagriezt, garšīgs, bey besis, ja būs jāēd tikai tas gandrīz vienai pašai :D
Posted by: Nikolass A. Dērsingtons (kisswithafist)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:48
|
ā, nu ja jau sacepts un mīksts, tad https://www.koreanbapsang.com/gaji-namu
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:56
|
Izskatās labi, es kkādu līdzīgu Old Hong Kong ēdu, bija ņamma. Fengwei laikam saucās un man pat ir sezama sēklas!
Posted by: Strēlniece (str)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:35
|
un es atcerējos, ka man ledusskapī iesākta burka garšīgu saceptu baklažānu, bet maizes nav mājās..
panīru var apcept, gabaliņus , salātiem.
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:45
|
Var pilnu recepti? Man tiešām radošā doma iestrēgusi un iznesties negribas šodien jau izbrāķēja manus centienus; vakariņās devu bubertu :D
Un zaļos salātus u.tml. mūždien aizmirstu pasūtīt
Posted by: Strēlniece (str)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 21:17
|
baklažāni man šādi gan
https://pienaveikals.lv/index.php?r
:)
Posted by: Strēlniece (str)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 21:20
|
Posted by: mapats (mapats)
Posted at: 15. Janvāris 2021, 09:16
|
Baklažāniem. Fetaki siers + ķiploki. Sieru samīca ar ķiplokiem pēc garšas. Liek piku uz ceptā baklažāna, ierullē. Rullīti liek uz labas rupjmaizes. Ēdot cenšas nenokost pirkstus. Ja negribās rullēt, var sagriezt baklažānu rupjmaizes izmērā un likt kārtās.
baklažānu rullīši? my most requested recipe. Pati gan neesmu tā arī ne reizi pagaršojusi, besī baklāni :D