14. Janvāris 2021 (18:20)
Ko izdarīt ar a) panīru, b) cepta baklažāna pusēm lai ēstu arī visādi smalki ļaudis?
Radošā krīze
Ko izdarīt ar a) panīru, b) cepta baklažāna pusēm lai ēstu arī visādi smalki ļaudis?
Radošā krīze
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:46
|
Tur bija kkas ar biezpienu? Man tas balkažāns sacepts viss, nez vai var sagriezt, garšīgs, bey besis, ja būs jāēd tikai tas gandrīz vienai pašai :D
Posted by: Nikolass A. Dērsingtons (kisswithafist)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:48
|
ā, nu ja jau sacepts un mīksts, tad https://www.koreanbapsang.com/gaji-namu
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 14. Janvāris 2021, 20:56
|
Izskatās labi, es kkādu līdzīgu Old Hong Kong ēdu, bija ņamma. Fengwei laikam saucās un man pat ir sezama sēklas!
baklažānu rullīši? my most requested recipe. Pati gan neesmu tā arī ne reizi pagaršojusi, besī baklāni :D