porcelāna lellīte [userpic]

29. Decembris 2020 (00:28)

Uztaisīju tos kihelkonnas korejas burkānus, drusku gan pietrūka burkānu īstajām proporcijām un mērkarote laikam nebija īstā. Garšīgi, bet par stipru, jācenšas kaut kur dabūt tas mazprocentu etiķis, citādi viss muti dedzina. Es vispār to lietoju caurulēm un ja recepte prasa, paskatos vai ledusskapī nav kāda burka, kam noliet šķidrumiņu :D un šim plauktam veikalā vienmēr cēli eju garām aci neuzmetot

Comments

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 29. Decembris 2020, 09:42

Ābolu etiķis ir mazprocentīgāks. Beeet nu neviens arī neliedz atšķaidīt parastu etiķi ar ūdeni :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Decembris 2020, 10:36

Jā, būs tā jādara, bet nu es tomēr nemāku etiķi, man naktī bija iesnas un deguns aiztūcis no stipruma :D

Posted by: kihelkonna ([info]kihelkonna)
Posted at: 29. Decembris 2020, 09:57

varbūt koriandru par daudz pieliki? tas ir neganti ass, pamēģini tikai karotes galu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Decembris 2020, 10:35

To es tikai kādu trešdaļu tējkarotes saberzu, bija labi. Jāpielāgo tās proporcijas, vīram garšoja, man patika, ka daudz eļļas, nenobaidījos pielikt mazāk ķiploka un vairak cukura. Un šorīt uzbēru šķīvī drusku magoņu sēkliņas un sezama sēkliņas un tad bija pavisam wow!

4 Lasīt komentārus piebilst