29. Decembris 2020 (00:28)
Uztaisīju tos kihelkonnas korejas burkānus, drusku gan pietrūka burkānu īstajām proporcijām un mērkarote laikam nebija īstā. Garšīgi, bet par stipru, jācenšas kaut kur dabūt tas mazprocentu etiķis, citādi viss muti dedzina. Es vispār to lietoju caurulēm un ja recepte prasa, paskatos vai ledusskapī nav kāda burka, kam noliet šķidrumiņu :D un šim plauktam veikalā vienmēr cēli eju garām aci neuzmetot
To es tikai kādu trešdaļu tējkarotes saberzu, bija labi. Jāpielāgo tās proporcijas, vīram garšoja, man patika, ka daudz eļļas, nenobaidījos pielikt mazāk ķiploka un vairak cukura. Un šorīt uzbēru šķīvī drusku magoņu sēkliņas un sezama sēkliņas un tad bija pavisam wow!