porcelāna lellīte [userpic]

18. Oktobris 2020 (18:09)

Uztaisīju kapātos balodīšus, visiem ļoti garšoja, pa diendusu gāju uz virtuvi apēst vēl kādu porciju. Un tā tomātu mērce 'Čardaš' jau tā garšīgo lietu paceļ pilnīgi citā līmenī. Un garšo lai gan ar koriandru

Comments

Posted by: pavisam ([info]pavisam)
Posted at: 18. Oktobris 2020, 22:03

Kapātos balodīšus?!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Oktobris 2020, 22:20

Tur gaļa.

Garšvielas izkarsē sausā katlā, kamēr smaržo, tad ielej eļļu lai apakšā ir kādu 3 mm bieza kārta, pagāzelē uz sāniem lai nepierauj klāt, iecap sīpolus, ķiploku, var rīvētu burkānu (drusku), tad liek gaļu (domāju, ka var aizvietot ar soju, tofu vai tml), sacep zeltainu vai izsutina kamēr visa mainījusi krāsu, tad ieliek drusku rīvētu kirbi, dažas ēdamkarotes ar kaudzi labu tomātu pastu, nomazgātus rīsus ar gana daudz ūdens, apmaisa, pasutina 10 min vidējā karstumā, pieliek sagrieztu svaigu kāpostu, sutina kamēr gatavs. Ēd ar krējumu vai tomātu mērci, svaigiem zaļumiem kas garšo. Ja tomātu pasta stipra un skāba, liek arī cukuru, bet pa druskai, pa šķipsnai kamēr garša laba

Tipa kāpostu tīteņi (balodīši) tikai slinkais variants. Ja garšo, var likt kumīnu, kurkumu, kariju u.t.t.

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 19. Oktobris 2020, 13:11

Nē tu esi kolosāla! Kapātie balodīši...nu faktiski slinkie kāpostu tīteņi?;D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 19. Oktobris 2020, 14:10

nu, tā mana māte tos sauc :D neko nezinu

4 Lasīt komentārus piebilst