18. Oktobris 2020
Tur gaļa.
Garšvielas izkarsē sausā katlā, kamēr smaržo, tad ielej eļļu lai apakšā ir kādu 3 mm bieza kārta, pagāzelē uz sāniem lai nepierauj klāt, iecap sīpolus, ķiploku, var rīvētu burkānu (drusku), tad liek gaļu (domāju, ka var aizvietot ar soju, tofu vai tml), sacep zeltainu vai izsutina kamēr visa mainījusi krāsu, tad ieliek drusku rīvētu kirbi, dažas ēdamkarotes ar kaudzi labu tomātu pastu, nomazgātus rīsus ar gana daudz ūdens, apmaisa, pasutina 10 min vidējā karstumā, pieliek sagrieztu svaigu kāpostu, sutina kamēr gatavs. Ēd ar krējumu vai tomātu mērci, svaigiem zaļumiem kas garšo. Ja tomātu pasta stipra un skāba, liek arī cukuru, bet pa druskai, pa šķipsnai kamēr garša laba
Tipa kāpostu tīteņi (balodīši) tikai slinkais variants. Ja garšo, var likt kumīnu, kurkumu, kariju u.t.t.