porcelāna lellīte [userpic]

22. Jūlijs 2020 (14:02)

Man patīk joki. Īpaši tāds padrūms humors (šad tad arī dažādā ziņā politnekorekts), mammai humora izjūtas nav, tēvam, vecamammai, vīram arī tāds melnais. Gadās ik pa laikam apvainoties, tad atkal pāriet.
Nu jā, bet kad vecamammai stāstīju, ka pēdējā laikā man vairs nav iekšā sīkiem taisīt tā un šitā un veselīgi un garšīgi un sabalansēti un uz galvas stāvot, jo bija karsts un tāpat neko neēda, tad nu ēda maizītes (t.sk. pliku maizi ar ūdeni. Kas man neizklausās slikti, jo man ļoti garšo rupjmaize, es šo ēdu kad man ir slikta dūša, šķebina jebkāda iemesla dēļ, ir stresa neēšana, nav laika, bet manai vecamammai pavisam šausmīgi, viņai tas ir kas neiedomājams, ja ēd maizīti, tad kaut ko pa virsu, ja baro bērnus, tad speciāli atsevišķi gatavotu Kaut Ko). Tad viņa nosmējās, ka man atņems mātes tiesības, es nosmējos, ka nezināju, ka mātei ir arī tiesības, ne tikai pienākumi.

Nu jā, bet rūgtumiņš ir palicis. Tas bija labs joks un smieklīgi un nebija domāts nekā Tā, bet man tā ir tik ļoti sāpīga vieta ar ik pa laikam kādai radu neirozei (es visu nakti negulēju, kāds kādam kaut ko ir pateicis par kādu no maniem bērniem, tādēļ es tagad miegā tiem vai tev Uzstādīju Diagnozi), kas pa virsu kaimiņu teroram gada garumā par to, cik es sūdīga māte, ka man tur ir pušums un jēlums un pāpīte. Un es nezinu vai pat ja man tam būtu nauda un laiks un motivācija, tur vispār ko var darīt

Comments

Posted by: Red or Dead ([info]sarkans0987)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 14:54

Es esmu pārliecināta, ka katra mamma tā kādreiz jūtas. Tā ir tik milzīga atbildība, pienākumi, stress utt., ka nesalūzt ir vienkārši neiespējami. Un tuvākie jau vienmēr "kož visdziļāk", jo tie ir vistuvākie... man pateica, ka es (ar uzsvaru, ka tieši es) esmu savējos izlaidusi un man gruzd joprojām.... kad jāpalīdz, tad neviena nav, bet piezīti izteikt visiem rokas ceļas...

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 15:13

Ja vien nav noslēpums, cik Tev ir Mazumu?:)
Vai Tu ticēsi, ja teikšu, ka tas, manuprāt, ir normāli - uztraukties vai esi laba mamma?:)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 15:48

Pavisam sliktus vecākus uztrauc citi jautājumi, jā.
3

Posted by: scope ([info]scope)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 15:50
vvz

Čau, Bumsi!
3, no kuriem, lai jautrāk, 2 dvīnes.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 15:56

Atzīmējies, ja? :D

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 16:20
Balts un pūkains

Es Kārlim, vērojot bērneļu augšanu bildēs, katru reizi atgādinu, ka esat brīnišķīgi vecāki!

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 16:19
Balts un pūkains

E kā! :)) Man jau sāka mosties tāda aizdoma!:)))
Tad mans smaids ir vēl jo plašāks...ne velti gavilēju pie Tavām bildēm, kurās skaidri redzami Laimīgi bērneļi! :)

Posted by: authenticity ([info]authenticity)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 16:11

"es nosmējos, ka nezināju, ka mātei ir arī tiesības, ne tikai pienākumi." Labs comebacks :D
Bet vispār pēc tā, ko raksti šeit cibā, man ir sajūta, ka tev ļoti rūp tavi bērni un viņiem gana bieži ir "good enough" māte, kas ir pats galvenais. Un, ja maize garšo, tas ir labs ēdiens, ko ēst, vienalga vai ar kko virsū vai vnk tāpat.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Jūlijs 2020, 16:21

Zini, es tiešām ļoti priecājos, kas esmu piedzimusi Latvijā, mums ir tā! paveicies ar maizi! Ja vien īpaši nepaveicas jo izpirkts, svaiga laba rupjmaize nav retums un ir arī daudz citu dažādu gardu variantu, ne tikai tādās īpaši smalkās beķerejās, bet arī parastā veikalā.
Un rupjmaize ar krējumu un sāli ir nomnom, šito gastronomiju esmu nodevusi tālāk :D

9 Lasīt komentārus piebilst