porcelāna lellīte [userpic]

28. Aprīlis 2020 (16:15)

Šausmenes es nevaru skatīties, jo man šausmīgi bail un nervi netur, bet no visādiem smago un alternatīvo mūzikas klipiem vienkārši nāk smiekli, īpaši ja tur bāli pārgrimmēti cilvēki guļ līķu pozās nošļakstīti ar zapti, mataini cilvēki pārgrieztām acīm (parasti krāsainām lēcām) ķērc ragiem/nagiem/lopu galvām izrotātos mikrofonos. Es gan nesen arī sapratu ka mana nepatika pret šokējošo mākslā saistīta ar to, ka mani tas vienkārši garlaiko, tā neatkarīgi no formas šķiet tāda pašapmierināta kacināšanās, tāds 'šis taču jau ir bijis i ar pisuāru i ar x madāmu'

Comments

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 17:17

man vienbrīd šausmīgi besīja, ka visā modernajā latviešu kultūrā bija tāds briesmīgs naturālisma periods, sākot ar Ābeli un ka tik ne arī Ikstenu, kas rakstīja par čurām un beidzot ar teātri, kur cilvēki vicinājās ar dildo (laikam Kaligula).

bet nu līķi – tas pieder pie lietas, līķtārpi jau tā, bet meinstrīmā to tā bieži laikam nemana

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 17:31

Nu, no modes tendencēm grūti izvairīties. Tagad modē arī 20.gs un sekss ar varas spēlītēm.
Naturālisma periods ir labs apzīmējums. Vispār es tagad sakautrējos, ka mani garlaiko ne tikai intelektuāla mērķtiecīga izsmalcinātība bet arī Balčus un Brekte, jo pa lielam jau viņi neko garlaicīgu nedara

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 17:33

Ko tur daudz kautrēties, ja garlaiko, tad garlaiko. Man uz vecumu arvien vairāk velk uz popkultūru, jo nav laika vairs tā iespringt, smadzenēm vajag ātru baudu. That's okay too.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 28. Aprīlis 2020, 17:45

Mani popkultūra (ne visa) fascinē. Es domāju tur ir daudz antropoloģijas (aprēķina, protams, arī) apakšā, jo tas strādā.
No otras puses - vēsturiski daudz kas labs ir bijis popkultūra

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 29. Aprīlis 2020, 09:09

tieši lasīju, kā bohēma tās pirmsākumos par savu mērķi uztaisīja šokēt buržuāziju. bet buržuāzija piekusa tapt šokēta :)

5 Lasīt komentārus piebilst