Es nesaprotu kā man tik ļoti var negaršot cigoriņu kafija, bet tieši tik pat ļoti cigoriņu saldējums. Diez var ar to sīrupu tādu saldējumu (garšīgu) sataisīt pats?
Un vispār man ļoti patika doma, ka vafeļu konusa apakšā jāieliek mazais maršmelovs lai saldējums netek laukā. Ir man tāds sapnis par šo vasaru kā mēs visi mazpilsētā ārā pie galda sēžam egles ēnā un ēdam tikko konusos sapildītu saldējumu. Un jāatceras arī uztaisīt ērkšķogu sorbertu, jo tas, mīlīši ir bestest everest pildījums plānajām pankūkām un man ir plāns pamēģināt curd tipa kremā pwc Jurkānes receptes
Es paštaisītos konusus glazēju (pagātne) ar šoko, galiņā tā pavairāk satecinot. Mmmmmm.