porcelāna lellīte [userpic]

26. Aprīlis 2020 (15:06)

Es nesaprotu kā man tik ļoti var negaršot cigoriņu kafija, bet tieši tik pat ļoti cigoriņu saldējums. Diez var ar to sīrupu tādu saldējumu (garšīgu) sataisīt pats?

Un vispār man ļoti patika doma, ka vafeļu konusa apakšā jāieliek mazais maršmelovs lai saldējums netek laukā. Ir man tāds sapnis par šo vasaru kā mēs visi mazpilsētā ārā pie galda sēžam egles ēnā un ēdam tikko konusos sapildītu saldējumu. Un jāatceras arī uztaisīt ērkšķogu sorbertu, jo tas, mīlīši ir bestest everest pildījums plānajām pankūkām un man ir plāns pamēģināt curd tipa kremā pwc Jurkānes receptes

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 26. Aprīlis 2020, 16:09

Es paštaisītos konusus glazēju (pagātne) ar šoko, galiņā tā pavairāk satecinot. Mmmmmm.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 26. Aprīlis 2020, 16:28

Un cigoriņu kafijai jānotrāpa "sava" koncentrācija. Es dzeru ļoti vieglu ar pienu, cukuru. Bez šī man grūtāk nekā bes kafijas kafijas.

Posted by: lavendera ([info]lavendera)
Posted at: 26. Aprīlis 2020, 16:36

gan jau ka var, lietojot kondensēto pienu ar cigoriņu garšu (internetā ir recepte - putukrējums, olu dzeltenumi, kond.piens)

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 26. Aprīlis 2020, 21:37

Negarso arī cigoriņu šķīstošā kafija?

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 26. Aprīlis 2020, 21:38

Tb manuprāt, cigoriņu saldejums garšo pēc šķīstošās cigoriņu kafijas Galka, nevis pēc tā darvas sīrupa burkā.

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: 27. Aprīlis 2020, 11:54

Tā patiesībā ir miežu kafija ar cigoriņu piedevu.

6 Lasīt komentārus piebilst