porcelāna lellīte [userpic]

9. Maijs 2019 (21:08)

baigi ar sevi lepojos - uz māmiņdienas koncertu ejot izejamām zeķbiksēm izvilku kreiso pusi uz āru. jo labā drusku sabumbulējusies. zero waste. jo nu smukas tās zeķbikses. un nebija laika meklēt citas.
šonakt naktī taisīju zaķa kostīmu - kad gribējās nebija spēka vai laika un tad nu atlika tikai naktī pirms pasākuma. klasika :D
vajag gan kaut kādu, nezinu kā to sauc - formējošo apģērbu lai prižimalkinos neizskatos kā cīsiņš mīklā un jāatceras sagādāt kādu tādu pusizejamo kleitu kurā bērnu koncertos var iet un uzstāties kopā ar dalībniekiem.
vīram jāiet mednieku kursos. TAS jau ir sācies! grupiņā trīs Artūri, pie vārtiem ar vienu no tiem saskrējāmies. "Tas ir mans Artūrs" teica Modes upuris. "tas ir L. Artūrs" piebalsoja nr.2.
šodien biju ļoti lietderīga - samazgāju vezumu vešas, ļoti daudz kas smuki izžuva, pieķēros lupatu šķirošanai un kārtošanai, plus vēl izmazgāju dažus pieputējušus kaktus zem kastēm, šo to iesāku nolikt atdošanai, saliku un iepakoju Babai mātesdienas un vārdadienas paciņu. esmu apņēmusies samazināt lupatu apjomu par kādu ceturtdaļu, šo to jau sagriezu saimniecības lupatiņiem (gleznošanai vien vienā piegājienā vajag ļoooti daudz lai mazāka šmucība).
un šis viss pateicoties vakardienas vizītei pie dežūrārsta, ir rīcības plāns, ir dg, tikai līdz laboratorijai neesmu vēl tikusi, to rīt. atslābu, piedevu sev 'mazdarību un nelietderību' jo nu būsim atklāti - kopš tas punkts starp ribām sāka sāpēt, esmu slima. viss izdarītais un visas braukšanas ir papildus bonusi.
15. ar mīļu draudzeni iešu uz teātri. Cīrulīši. neesmu baigi entuziastiska, bet nu pa lēto, sen nav būts un nav baigi ilgā.
sapratu, ka trauksme lielā mērā bija jo bija gaidāms brauciens pie maniem vecākiem. bija baigais pārgurums tās dienas vienai ar visiem
noskatījos divas LU Open Minded lekcijas un izpildīju visu iepriekšējo nodarbību testus, vienas privātstundas atlikās par mēnesi, tad nu arī brīvāk plānot un salāgot

Comments

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: 9. Maijs 2019, 21:30

Tas ir ļoti labs veids kā paildzināt žeķbikses, īpaši biezās. Interesanti sanāk arī ar tām, kam puses atsķiras. Ir arī apspīlējošas zeķbikses (vēdera un cisku rajonā). Pierre Cardin, piem., ir vienas vaigi labās un var dabūt visos veikalos.

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 9. Maijs 2019, 22:24

varu padalīties nejauši atklātā labākajā formējošajā veļā everest (salīdzinājumam esmu mēģinājusi lindex un v.o.v.a.), un par saprātīgu cenu - meklēt aptiekās vai medicīnas preču veikalos - pēcdzemdību šorti! bez jokiem.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 9. Maijs 2019, 22:59

ticu. man viena no labākajām pieredzēm ir ar pēcdzemdību jostu - būtu arī formējusi, ja ne ar velcro, jo tas gan visām drēbēm spiedās cauri, bet nu bez velcro nebūtu tikusi iekšā, nevarēju izlocīties
būs jāapsver kā variants, ja atradīšu no nesviedrējoša materiāla un ar augsto jostu.

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 10. Maijs 2019, 10:02

ja nu ņemsi, ņem tos, kas paredzēti pēc ķeizara, izskatās kā tradicionālie spanx :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 10. Maijs 2019, 10:18

es skatīšos pēc iespējas īsākus, jo nu kamon - formējošā veļa līdz ceļiem. like wtf?! bet nu man vai nu jāsaņema svai jāgaida nākamais Gadījums Kleitai

Posted by: notes to myself ([info]mirdza)
Posted at: 10. Maijs 2019, 09:35

Ja Tev citās reizēs kādus zvēruļus vajag, padod ziņu, man kaut kas ir krājumos. Zaķis, pele, suns, vilks, brieža ragi. Gan jau vēl kaut kas..

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 10. Maijs 2019, 10:19

es uztaisīju pati, bērns bija sajūsmā. bet paturēšu prātā!

7 Lasīt komentārus piebilst