9. Maijs 2019

baigi ar sevi lepojos - uz māmiņdienas koncertu ejot izejamām zeķbiksēm izvilku kreiso pusi uz āru. jo labā drusku sabumbulējusies. zero waste. jo nu smukas tās zeķbikses. un nebija laika meklēt citas.
šonakt naktī taisīju zaķa kostīmu - kad gribējās nebija spēka vai laika un tad nu atlika tikai naktī pirms pasākuma. klasika :D
vajag gan kaut kādu, nezinu kā to sauc - formējošo apģērbu lai prižimalkinos neizskatos kā cīsiņš mīklā un jāatceras sagādāt kādu tādu pusizejamo kleitu kurā bērnu koncertos var iet un uzstāties kopā ar dalībniekiem.
vīram jāiet mednieku kursos. TAS jau ir sācies! grupiņā trīs Artūri, pie vārtiem ar vienu no tiem saskrējāmies. "Tas ir mans Artūrs" teica Modes upuris. "tas ir L. Artūrs" piebalsoja nr.2.
šodien biju ļoti lietderīga - samazgāju vezumu vešas, ļoti daudz kas smuki izžuva, pieķēros lupatu šķirošanai un kārtošanai, plus vēl izmazgāju dažus pieputējušus kaktus zem kastēm, šo to iesāku nolikt atdošanai, saliku un iepakoju Babai mātesdienas un vārdadienas paciņu. esmu apņēmusies samazināt lupatu apjomu par kādu ceturtdaļu, šo to jau sagriezu saimniecības lupatiņiem (gleznošanai vien vienā piegājienā vajag ļoooti daudz lai mazāka šmucība).
un šis viss pateicoties vakardienas vizītei pie dežūrārsta, ir rīcības plāns, ir dg, tikai līdz laboratorijai neesmu vēl tikusi, to rīt. atslābu, piedevu sev 'mazdarību un nelietderību' jo nu būsim atklāti - kopš tas punkts starp ribām sāka sāpēt, esmu slima. viss izdarītais un visas braukšanas ir papildus bonusi.
15. ar mīļu draudzeni iešu uz teātri. Cīrulīši. neesmu baigi entuziastiska, bet nu pa lēto, sen nav būts un nav baigi ilgā.
sapratu, ka trauksme lielā mērā bija jo bija gaidāms brauciens pie maniem vecākiem. bija baigais pārgurums tās dienas vienai ar visiem
noskatījos divas LU Open Minded lekcijas un izpildīju visu iepriekšējo nodarbību testus, vienas privātstundas atlikās par mēnesi, tad nu arī brīvāk plānot un salāgot

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: