porcelāna lellīte [userpic]

11. Decembris 2018 (18:53)

ir te kāds, kam mājās pieejamā vietā stāv neierobežots konfekšu daudzums? kā jūs līdz tam nonācāt? kādēļ? kā izdevās? kā mainījās (ja) situācija konfekšu ēšanā?
tā kā es pati esmu alerģiska ar dažādām dīvainām reakcijām uz ēdienu kā tādu (kur nu vēl rūpnieciski ražotiem saldumiem) un tādu lietu kā šokolāde demonstrēju nesen, līdz ar mūsu divvientulības vīkendu mājsaimniecībā ir ieviesušies našķu kašķi. nu tā, ka neēd neko citu un kliedz kamēr dabū (un tas var būt arī ilgāk par stundu, jau izmēģināju. nedodot vēl ilgāk). un tagad es ilgi un dikti domāju ko šajā sakarā iesākt. mājdzīvniekiem jau arī ir trīs barošanas veidi - neierobežota pieeja, pieeja, kur ierobežo daudzumu un pieeja, kur ierobežo ēšanas laiku

Comments

Posted by: planeeta ([info]planeeta)
Posted at: 11. Decembris 2018, 23:03

Jā, mums stāv neierobežots apjoms ar šokolādēm, končām utt.
Kādreiz slēpu, bet tad ļāvu atēsties visiem. Atēdās, un vairs neslēpju. Tas ir labi, jo man darba specifika tāda, ka reizēm sadāvina daudz kastes ar saldumiem, un slēpt ir sarežģīti.

Kad bija mazāki, tad uzmanījos vairāk, un ja auga pieprasījums pēc saldumiem, pirku Dobeles Augļkopības institūta izstrādājumus. Tas, ko viņi dabū gatavu, ir pilnīgā pasaka! Ja netiku pakaļ, tad paši gatavojām pilnīgi kraukšķīgus ābolu čipsus utt. Topā bija arī Peļu našķi no Rāmkalniem utt. Protams, tur arī visur cukuru tonnas, bet vismaz dažādība.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 11. Decembris 2018, 23:49

Kad un kā tu sāki?

15 Lasīt komentārus piebilst