porcelāna lellīte [userpic]

8. Augusts 2018 (10:51)

kaut kas ļoti patīk, kaut kas galīgi ne (ne tikai cena)
https://www.city24.lv/lv/nekustamais-ipasums/8348796

Comments

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 8. Augusts 2018, 11:05

cena - whoa! bet pircējiem vienmēr šķiet dārgi, kamēr pārdevējiem - nepietiekami :)

citādi, tavs komentārs vietā.

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 8. Augusts 2018, 12:44

manuprāt, tur vajag baltu beici, jo īpaši griestiem. un aizkarus. arī mēbeles jau tagad ir par smagu un par daudz.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 8. Augusts 2018, 23:29

maniem vecākiem mājā ir tumša koka griesti - plašās telpās ar gaišām sienām ir ļoti ok. mani atkal tās pelēkās betona sienas mulsināja, bet no otras puses - ja ir kāda krāsa, kas nav balta, uzreiz cits skats un lielāka iespēja izteiktam patīk/nepatīk. es krāsotu baltas, man patīk un netraucē. un aizkariņus, jā, es šāda tipa mājai liktu līdz puslogam no augšas vai no apakšas, nu kā vēsturiski senām mājām bija. balto darbu tehnikā.

bet mēbeles atkal ja gana daudz nāk līdzi, var pārlikt citās vietās vai pārdot. man patika krēsli un galdi un kumodes, nepatika skapji un lampas. bet esmu dzīvojusi ar tādu skapi kā tas apgleznotais un tagad kad man ir iebūvētais, saprotu, ka vecs un koka, jā varbūt smuks, bet neērts pēc vella.

Posted by: milda ([info]milda)
Posted at: 8. Augusts 2018, 15:15

nezināju, ka tas īpašums izlikts uz pārdošanu. nu tas džeks, kurš pārdod, pelna ar šito naudu - dabon graustus civilizētā izskatā un sit gaisā. vienu brīdi jau likās, ka šito būs pircis sev uz palikšanu. gaume viņam nav tā sliktākā, jo stila izjūta džekam laba un īpašumus savāc tiešām gaumīgā paskatā atšķirībā no vairuma tāda tipa darboņu, kuriem gaumes vispār nav. par cenu, protams, var strīdēties, bet gan jau tur ir ieguldīti savi 200 kā minimums un zeme 13 ha ar maksā vismaz 30 th eur. ja tiešām interesē kaut kas tāds, ieteiktu aizbraukt vismaz paskatīties, lai zinātu kas kā darīts un pasmelties idejas, ko darīt, ja pats nopērk graustu pa lēto un mēģina dabūt civilizētā paskatā. es vairāk mēģinātu izpētīt apkures un ūdeņu (aka? dziļurbums?), siltā ūdens risinājumus. izskatās, ka apkurei viņš ir gājis vieglāko ceļu iepļaujot istabās pa krāsniņām, kuras nezin cik ilgstoši tur siltumu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 8. Augusts 2018, 23:36

man liekas forši, ka cilvēki ar šito pelna. var redzēt, ka nav nekur makroflex un reģipsis sabliezts, ar cieņu apstrādāts vecais koks. man baigi gribētos redzēt kā klātienē izskatās, bet šobrīd nav ne laika ne iespēju. un uz vienu vecu brīnišķīgu graustu es skatos un tecinu siekalas, bet nezinu kad būtu tāda iespēja
man patīk tas, ka guļamistabās ir apsildāmās grīdas, var kaut drusku uzsildīt, bet augšā to vienu milzīgo telpu tikai ar krāsniņu vien.. no otras puses, diezgan ok - pērc un dzīvo, ir pietiekoši daudz iespēju ar minimālu ieguldījumu (laika, čakara un naudas ziņā) pielāgot vēlmēm

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 8. Augusts 2018, 16:10

Liekās dārgi?

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 8. Augusts 2018, 16:15

I mean, man arī liekās dārgi, tā es gribēju teikt.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 8. Augusts 2018, 23:30

nu droši vien jau adekvāti, var redzēt ka darbs labi padarīts, nav ķep-ļep, bet nu es šadas cenu kategorijas mājas skatos ja gribu siekalu patecināt un sirdi salauzt vai izšausmināties.

8 Lasīt komentārus piebilst