porcelāna lellīte [userpic]

18. Jūnijs 2018 (10:28)

kā tā garšīgi uztaisīt šampinjonus? domāju varbūt sapildīt cepurītes, bet man galīgi trūkst iedvesmas. un vajag divu veidu lai var ēst arī piena produktu neēdājs. ir man daudz un dažādi labi produkti. un pat cepeškrāsns

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 18. Jūnijs 2018, 10:45

Mans brālis grilē vai cep uz pannas un tad iemet marinādē. Tur jau pēc savas gaumes - pamatā ir sojas mērce, eļļa, ķiplociņš, bišk kāds etiķīc vai kas stiprāks vai maigāks. Ātri savekas, ēd pēc dažām minūtēm vēl karstus. Šo pašu var arī ar šķēlēs sagrieztiem cukini un tomātu gabaliem, gan jau vēl ko citu.

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 18. Jūnijs 2018, 11:02

es tā iedomājos, varbūt leģendāro fanijas valriekstu rullīšu pildījums ietu labi arī šampinjonos. jo tas pildījums ir bezdievīgi garšīgs un nemaz nav sarežģīts, kamēr ņemtne ar baklažāniem, lai tajos ietītu, ir tomēr ņemtne.
http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/uzkodas/15896-baklazani_ar_valriekstiem_un_granatabolu_seklinam.html

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 18. Jūnijs 2018, 12:24
taisni kā es

sakapā tomātu, piejauc olu + karote sinepju un sapilda cepurītēs, cep cepenē
to pašu var izveikt pievienojot vēl arī rīvētu sieru
principā diezgan ātri un vienkārši, garšo labi

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 18. Jūnijs 2018, 14:46

Es taisītu krēmzupu - sacep sviestā, sablenderē, liek pie sēņu buljona, klāt saldo krējumu.

Vēl visās ballītēs ļaudis ir sajūsmā par kārtainās mīklas maizītēm ar saceptu šampinjonu un svaigu tomātu pildījumu.

4 Lasīt komentārus piebilst