kā tā garšīgi uztaisīt šampinjonus? domāju varbūt sapildīt cepurītes, bet man galīgi trūkst iedvesmas. un vajag divu veidu lai var ēst arī piena produktu neēdājs. ir man daudz un dažādi labi produkti. un pat cepeškrāsns
kā tā garšīgi uztaisīt šampinjonus? domāju varbūt sapildīt cepurītes, bet man galīgi trūkst iedvesmas. un vajag divu veidu lai var ēst arī piena produktu neēdājs. ir man daudz un dažādi labi produkti. un pat cepeškrāsns
Posted by: judging the mice (
![]() Posted at: 18. Jūnijs 2018, 11:02
|
|
es tā iedomājos, varbūt leģendāro fanijas valriekstu rullīšu pildījums ietu labi arī šampinjonos. jo tas pildījums ir bezdievīgi garšīgs un nemaz nav sarežģīts, kamēr ņemtne ar baklažāniem, lai tajos ietītu, ir tomēr ņemtne.
http://www.cetrassezonas.lv/lv/rece
Posted by: vilibaldis (
![]() Posted at: 18. Jūnijs 2018, 12:24
|
|
sakapā tomātu, piejauc olu + karote sinepju un sapilda cepurītēs, cep cepenē
to pašu var izveikt pievienojot vēl arī rīvētu sieru
principā diezgan ātri un vienkārši, garšo labi
Posted by: Nikolass A. Dērsingtons (
![]() Posted at: 18. Jūnijs 2018, 14:46
|
Es taisītu krēmzupu - sacep sviestā, sablenderē, liek pie sēņu buljona, klāt saldo krējumu.
Vēl visās ballītēs ļaudis ir sajūsmā par kārtainās mīklas maizītēm ar saceptu šampinjonu un svaigu tomātu pildījumu.
Mans brālis grilē vai cep uz pannas un tad iemet marinādē. Tur jau pēc savas gaumes - pamatā ir sojas mērce, eļļa, ķiplociņš, bišk kāds etiķīc vai kas stiprāks vai maigāks. Ātri savekas, ēd pēc dažām minūtēm vēl karstus. Šo pašu var arī ar šķēlēs sagrieztiem cukini un tomātu gabaliem, gan jau vēl ko citu.