porcelāna lellīte [userpic]

23. Novembris 2017 (15:01)

ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 23. Novembris 2017, 16:13

nu kā - tagad ēdienreižu plānošana ir modē, par to ir visur - no blogiem līdz printētiem žurnāļiem. bet kā cilvēki to dara es nesaprotu

Posted by: rūsganais sprakšķis ([info]mufs)
Posted at: 23. Novembris 2017, 16:18

nu,redzi, ar Tevi nav tik traki, Tu vismaz par ko tādu esi dzirdējusi,atšķirībā no manis :D

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 23. Novembris 2017, 16:22

Nu, es esmu plānojusi ēdienkarti, un gribētu atkal saplānot, bet nesavācas griba par to domāt.
Bet mainīgais zupas izēšanas ātrums no tā nepazūd. Vienīgais ir īstenot pārpalikumu saldēšanu, kas noder, kad kaut kas ir izbeidzies ātrāk. Bet ne ar visiem ēdieniem to var garšīgi īstenot.

Posted by: rūsganais sprakšķis ([info]mufs)
Posted at: 23. Novembris 2017, 16:27

iegūglēju.
vienu daļu no tā es daru (iepērkos reizi nedēļā un zinu,kas mājās trūkst)

bet tas nudien nav man, ēst gatavošana tāpat kā ģērbšanās ir spontāni pēc sajūtām
paiku ārā mest sanāk ļoti maz, reizēm kāds krējums aizrūgst vai humuss uzzied, lielākoties visu var iemudžināt kādā ēdienā.

22 Lasīt komentārus piebilst