23. Novembris 2017 (15:01)
ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)
iegūglēju.
vienu daļu no tā es daru (iepērkos reizi nedēļā un zinu,kas mājās trūkst)
bet tas nudien nav man, ēst gatavošana tāpat kā ģērbšanās ir spontāni pēc sajūtām
paiku ārā mest sanāk ļoti maz, reizēm kāds krējums aizrūgst vai humuss uzzied, lielākoties visu var iemudžināt kādā ēdienā.